De Minaur obhájil titul v Acapulcu, prekvapivé finále v San Diegu, koniec Schmiedlovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
De Minaur obhájil titul v Acapulcu, prekvapivé finále v San Diegu, koniec Schmiedlovej
De Minaur s trofejou za titul v Acapulcu.
De Minaur s trofejou za titul v Acapulcu.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 3. marca?

12:26 - Češka Barbora Krejčíková stále nie je fit a vynechá svoje tretie tohtoročné podujatie WTA 1000. Po Dauhe a Dubaji, kde mala obhajovať titul, sa ospravedlnila aj z turnaja v kalifornskom Indian Wells, ktorého hlavná súťaž sa začne budúci týždeň. Na Blízkom východe neštartovala pre zranenie chrbta a následne ju trápila silná chrípka.

08:21 - Alex de Minaur získal vlani na turnaji ATP 500 v Acapulcu svoj prvý titul na väčších podujatiach ako 250, teraz ho dokázal obhájiť. Najlepší Austrálčan v rebríčku zdolal vo finále v mexickej metropole bývalú svetovú dvojku Caspera Ruuda 6:4, 6:4, získal svoju prvú trofej od minuloročného triumfu na tomto mieste a zabezpečil si zotrvanie v TOP 10 svetového rebríčka. Nór, naopak, stále čaká na svoj prvý titul na úrovni ATP 500 a vyššie. Čítajte viac.

08:19 - Marta Kosťuková prekvapila v semifinále WTA 500 v San Diegu najvyššie nasadenú a najväčšiu favoritku Jessicu Pegulovú 7:6, 6:1 a nadväzuje na svoj triumf na turnaji WTA 250 v Austine spred presne jedného roka, kde sa dostala do svojho jediného predchádzajúceho finále na vrcholnom turné. Ukrajinka si v boji o titul zmeria sily s Katie Boulterovou.

08:15 - Sebastián Báez získal pred týždňom na ATP 500 v Riu de Janeiro svoj najväčší a celkovo piaty titul, teraz má na dosah trofej v Santiagu. Argentínčan sa pomstil za minuloročnú prehru vo finále na tomto mieste, keď zdolal Pedra Martíneza 6:4, 6:2. Vo finále sa stretne s Alejandrom Tabilom.

08:13 - Katie Boulterová porazila nasadenú súperku v treťom zápase za sebou na päťstovke v San Diegu. Britka v semifinále zmietla z kurtu najvyššie nasadenú Emmu Navarrovú 6:3, 6:1 a vo svojom najväčšom finále vyzve Martu Kosťukovú.

08:10 - Alejandro Tabilo, ktorý v januári v Aucklande prvýkrát triumfoval na okruhu ATP, prehrával v semifinále na antuke v Santiagu v každom zo setov o brejk. Napriek tomu zdolal po vyše dvaapolhodinovej bitke 4:6, 6:4, 7:5 kvalifikanta Corentina Mouteta a vo svojom treťom finále sa stretne s finalistom z roku 2022 Sebastiánom Báezom.

02:25 - Slovenka Anna Karolína Schmiedlová štvrtý titul na podujatiach WTA 250 zatiaľ nezíska. Rodáčka z Košíc prehrala semifinálovú bitku v americkom Austine s Číňankou Jüan Jüe po výsledku 0:6, 3:6. Jüe narazí v rýdzo čínskom finále na o tri roky mladšiu Wang Si-jü. Jej krajanka v semifinále vyradila jednotku podujatia Ukrajinku Anhelinu Kalininovú po výsledku 6:3, 7:6. Čítajte viac.