Espanyol porazil Malorku, rozhodol dvojgólový Braithwaite. Cádiz, Valencia a Real víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Espanyol porazil Malorku, rozhodol dvojgólový Braithwaite. Cádiz, Valencia a Real víťazne

Aktualizované
Espanyol zdolal na domácej pôde Malorku.
Espanyol zdolal na domácej pôde Malorku.Profimedia
Futbalisti Espanyolu porazili v 23. kole španielskej La Ligy Malorku. Cádiz zdolal Rayo Vallecano, Real Madrid si rozdelil body s mestským rivalom a konečne zabrali hráči Valencie.

Espanyol Barcelona - RCD Malorka 2:1 (1:1)

Góly: 22. a 51. Braithwaite - 41. Muriqi

Favoritom stretnutia boli hostia, ktorí nastúpili v základnej zostave aj so Slovákom Martinom Valjentom. Skóre však v 22. minúte otvoril Espanyol. Martin Braithwaite si vo vnútri šestnástky našiel priestor, keď si prebral dobrú prihrávku a poslal loptu presne do ľavého spodného cípu brány. Malorku vrátil do zápasu Vedat Muriqi, ktorý ukázal svoje technické zdatnosti, loptu si perfektne spracoval a vyslal tvrdú strelu, na ktorú sa mohol gólman len pozerať.

V úvode druhého dejstva však opäť rozvlnil sieť súpera Braithwaite a tento gól znamenal zisk troch bodov pre domácich. Espanyol je na priebežnom 12. mieste tabuľky, Malorka je 8.

Cádiz CF - Rayo Vallecano 1:0 (0:0)

Gól: 74. Guardiola

Real Madrid - Atlético Madrid 1:1 (0:0) - prehľad zápasu

FC Valencia - Real Sociedad 1:0 (1:0)

Gól: 40. Zubeldia

Hráči Valencie zvíťazili vďaka vlastnému gólu súpera a ich fanúšikovia majú po dlhšom čase aspoň nejaký dôvod na radosť. Klub sa v neúplnej tabuľke nachádza na prvom nezostupovom 17. mieste, Sociedadu patrí 3. priečka.