Herrera už vidí Mbappého v Reale Madrid: Je nevyhnutné, aby skončil v najväčšom klube

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Herrera už vidí Mbappého v Reale Madrid: Je nevyhnutné, aby skončil v najväčšom klube
Herrera a Mbappé vo farbách PSG.
Herrera a Mbappé vo farbách PSG.PHILIPPE DESMAZES/AFP
Kylian Mbappé (25) je v kurze a jeho avizovaný prestup do Realu Madrid je vo futbalovej sfére stále mimoriadne atraktívnou témou. Hovoril o ňom aj jeho bývalý spoluhráč Ander Herrera (34), ktorý v súčasnosti hráva za Athletic Bilbao.

Athletic v pondelok usporiadal deň pre médiá pred sobotňajším finále Copa del Rey proti Malorke. Herrera poskytol rozhovor pre televíznu reláciu El Chiringuito, v ktorej sa ho okrem iného pýtali na Kyliana Mbappého, s ktorým hral tri sezóny v PSG.

Vzhľadom na jeho vzťah s hviezdnym Francúzom sa reportér nemohol nepokúsiť získať od neho nejaké informácie o hráčovej budúcnosti. Nikto nečakal, že španielsky futbalista poskytne takú jasnú a priamu odpoveď: "Samozrejme, že ho vidím v Madride. Tieto cesty sa skôr či neskôr museli stretnúť. Bolo nevyhnutné, že Mbappé skončí v najväčšom klube futbalovej histórie."

Herrera síce oficiálne nepotvrdil správu, že kapitán Francúzska už podpísal zmluvu s Realom, ale jeho slová mnohé naznačujú.

"Som fanúšikom Zaragozy, hral som za United a PSG, ale nemôžete poprieť to, čo je zrejmé. Najlepší futbalisti v histórii musia byť spojení s najlepším klubom v histórii, a tým je Real Madrid," - uzavrel hráč, ktorý sa v sobotu bude usilovať o svoju prvú trofej v Španielsku.