Allegri penil po vypadnutí z pohára na predstaviteľov Interu: Ste banda sr*čiek!

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Allegri penil po vypadnutí z pohára na predstaviteľov Interu: Ste banda sr*čiek!
Tréner Juventusu nemal po prehre najlepšiu náladu.
Tréner Juventusu nemal po prehre najlepšiu náladu.Profimedia
Tréner Juventusu Massimiliano Allegri (55) neudržal po odvetnom stretnutí Talianskeho pohára s Interom (0:1) nervy na uzde a dostal sa do konfrontácie s predstaviteľmi milánskeho celku.

"Stará dáma" momentálne neprežíva dobré obdobie a aj napriek vráteniu pätnástich bodov v tabuľke prehráva množstvo zápasov. V lige má na konte tri porážky v rade a hráči si neurobili chuť ani v stredajšej odvete Coppa Italia. Po remíze 1:1 v prvom súboji sa so súťažou lúčia.

Denník La Gazzetta dello Sport podrobne opisuje, ako sa Allegri po záverečnom hvizde včerajšieho duelu na San Sire pohádal s viacerými predstaviteľmi Interu a urážal mená ako Giuseppe Marotta a Dario Baccin.

Temperamentný kormidelník údajne kričal: "Všetci ste banda sr*čiek, ale aj tak skončíte šiesti!" a potom sa obrátil na svoj tím, aby vyhlásil, že "v lige musíme skončiť pred nimi, nesmieme ich poslať do Ligy majstrov".

Asistent trénera Juventusu Marco Landucci nedávno dostal od zväzu pokutu 5000 eur a zákaz činnosti na jeden zápas za to, že urazil trénera SSC Neapol Luciana Spallettiho, nazval ho "plešatým bastardom" a pohrozil mu, že mu "zje srdce".