Slovan si zaviazal opory, v klube pokračujú Kašia i Kankava

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slovan si zaviazal opory, v klube pokračujú Kašia i Kankava
Kankava (v strede) oslavuje gól.
Kankava (v strede) oslavuje gól.Profimedia
Fanúšikovia bratislavského Slovana sa ešte pred rozuzlením boja o majstrovský titul tešia z ďalších dobrých správ. Aj v budúcej sezóne uvidia v drese svojho klubu dvojicu Guram Kašia (35) - Džaba Kankava (37).

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší prezradil na svojom instagramovom účte, že skúsení futbalisti ostávajú v tíme aj v budúcej sezóne: "Svojimi výkonmi boli oporou v každom jednom zápase a vy fanúšikovia ste ste ich za to odmeňovali veľkou podporou z tribún."

"Súboje v európskych pohároch a taktiež v našej lige nám ukázali, že sa nám vytvoril pevný základ hráčov, ktorí sú ochotní bojovať o belasý dres z plných síl. Práve preto som nesmierne rád, že obaja títo hráči budú s nami aj naďalej," nechal sa počuť.

Kašia a Kankava prišli do Bratislavy pred takmer dvomi rokmi ako voľní hráči, prvý z L. Tbilisi a druhý z francúskeho druholigového Valenciennes. Hoci táto akvizícia spočiatku vzbudzovala vo fanúšikovskom tábore "belasých" skeptické prognózy, tréner Vladimír Weiss dobre vedel, čo robí, pretože s obomi pracoval v gruzínskej reprezentácii a tento ťah sa mu vyplatil.