Magický večer Girony. Castellanos vybavil Real štyrmi gólmi: Bola to noc snov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Magický večer Girony. Castellanos vybavil Real štyrmi gólmi: Bola to noc snov

Castellanos sa blysol parádnym vystúpením.
Castellanos sa blysol parádnym vystúpením.AFP
Fanúšikovia a hráči Girony si užili úžasné predstavenie. Prejdú roky či dokonca desaťročia a na štyri góly strelené európskemu šampiónovi Realu Madrid sa bude na Estadi Montilivi stále spomínať.

Absolútnym hrdinom zápasu sa stal Valentín "Taty" Castellanos - štyrmi presnými zásahmi do siete svetového giganta sa navždy zapísal do histórie katalánskeho klubu. "Bola to noc snov, nikdy som si to ani len nepredstavoval. Ďakujem svojej rodine a ľuďom v Mendoze," vravel šťastný strelec a pokračoval:

"Odohrali sme skvelý duel proti silnému súperovi. Skórovať proti Madridu je sen, ale streliť štyri góly... To som si ozaj nevedel predstaviť. Som veľmi šťastný za všetko - za seba aj za tím. Hovoríme o Reale, jednom z najlepších tímov na svete. Popasovali sme sa s tým veľmi dobre."

Tréner Girony sa snažil zakryť obrovskú eufóriu: "Ukázali sme skvelú mentalitu, keď sme vedeli trpieť na začiatku duelu. Vtedy bol náš protivník ďaleko lepší. Čakali sme na svoje šance. Keď sme mali loptu, vedeli sme, čo chceme urobiť. Boli sme odvážni. Dnes sa to všetko spojilo. Hráči si takéto víťazstvo zaslúžia."

Kľúčom k úspechu bola efektivita

"Snažili sme sa ich čo najlepšie zastavovať, pretože samotný Vinícius vás môže potopiť. Boli sme veľmi efektívni, skórovať z prvých príležitostí vám dodá veľa sebavedomia," dodal lodivod a slovami chvály neobišiel svojho kanoniera:

"Okrem strelených zásahov odviedol "Taty" aj dostatok inej práce. Sme malý tím a nežijeme len z gólov. Je pre nás dôležitý pre všetko, čo na ihrisku robí. Proti Barcelone nevyužil svoje šance a vyzeralo to, že sa pred ním zatvára svet. Pozrite sa naňho dnes. Všetko urobil perfektne."

Inteligencia mladíka

"Arnau je vo veku 19 rokov najinteligentnejší hráč v mužstve. Vie, kedy má čo urobiť. Vytrpel si to s Viníciusom, ale je veľmi múdry a svoju robotu si robil skvele," vyjadril sa tréner na adresu Arnaua Martíneza

"So 41 bodmi sme veľmi blízko k záchrane. Netrúfam si to povedať s istotou, ale dnes sme urobili obrovský krok vpred. Myslím si, že sa nám to podarí," preukázal dôveru vo svojich zverencov, ktorí však ešte môžu útočiť aj na pohárovú Európu.

Tabuľka La Ligy
Tabuľka La LigyFlashscore