Pred bitkou s Atléticom sa Barcelone vrátili opory stredu poľa, Christensen už trénuje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pred bitkou s Atléticom sa Barcelone vrátili opory stredu poľa, Christensen už trénuje

V šlágri kola sa môžu predstaviť aj navrátilci.
V šlágri kola sa môžu predstaviť aj navrátilci.Profimedia
Posledné vystúpenia v domácich súťažiach nepriniesli Barcelone želané výsledky. Hlavnou príčinou môžu byť najmä zranenia kľúčových hráčov. Zdá sa ale, že Kataláncom v tomto smere svitá na lepšie časy.

Mužstvu z čela tabuľky La Ligy dlhšie chýbali Ousmane Dembélé, Pedri, Frenkie de Jong a Andreas Christensen. Počas absencie spomínaných futbalistov si zverenci Xaviho stihli vybudovať nechcenú sériu troch zápasov bez víťazstva. Po semifinálovej prehre v Copa del Rey proti Realu Madrid nasledovali dve bezgólové remízy v najvyššej španielskej súťaži - doma s Gironou a v Getafe.

De Jong a Pedri sú pripravení už na najbližší duel proti Atléticu Madrid a nachádzajú sa aj na zápasovej súpiske. Vedenie klubu môže tešiť aj správa, že Christensen sa vrátil do ľahkého tréningu. Deň pred stretom s "Los Colchoneros" mal Dán individuálne absolvovať ľahký beh na ihrisku.

Christensen má v tejto sezóne vo farbách Barcelony vynikajúcu formu a od minulého leta, keď prestúpil z Chelsea, sa pevne etabloval ako dôležitý článok defenzívy. Na bitku s Atléticom ešte k dispozícii nebude, ale katalánski predstavitelia dúfajú, že bude môcť nastúpiť na meranie síl s Betisom.