Ronaldo po vypadnutí Valladolidu: Neopustím klub, kým nezanechám odkaz, ktorý chcem

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo po vypadnutí Valladolidu: Neopustím klub, kým nezanechám odkaz, ktorý chcem

Ronaldo predstúpil pred novinárov, aby objasnil zostup mužstva, ktorému šéfuje.
Ronaldo predstúpil pred novinárov, aby objasnil zostup mužstva, ktorému šéfuje.@realvalladolid
Legendárny Ronaldo Nazário (46), súčasný prezident Realu Valladolid, usporiadal tlačovú konferenciu, na ktorej odpovedal novinárom na otázky ohľadom zostupu tímu. Podal vysvetlenia a priblížil svoje plány do budúcnosti.

Zostup

"Urobili sme veľa chýb. Je pravda, že sme zostúpili len o jeden bod. Budeme sa snažiť napraviť to, čo sme robili zle, aby sme sa čo najskôr vrátili. V kľúčových momentoch nám chýbali skúsenosti."

Tréner

"Pezzolano zostane. Je súčasťou projektu. Chceme sa čo najskôr vrátiť späť do najvyššej súťaže. Začíname pracovať na tom, aby sme tak urobili, ak to bude možné, už budúci rok."

Bez pomoci

"Sme v tom sami. Nechýba nám nadšenie, chýbajú ľudia, ktorí by ho zdieľali s nami. Nedostávame pomoc od nikoho. Budeme sa rozprávať s ďalším starostom, aby sme mohli spolupracovať a naďalej rásť." 

Predaj klubu

"Ešte som o tom neuvažoval. Cítim sa dostatočne silný na to, aby som pokračoval v práci. Neopustím Valladolid, kým nezanechám odkaz, ktorý chcem."

Zlepšenie Valladolidu

"Klub je oveľa lepší, ako keď som prišiel. V každom ohľade. Investovali sme 18 miliónov do štadióna, aby sme zlepšili komfort fanúšikov."

Cesta do Európy

"Zlyhať na ceste je normálne. Aspoň pre nás, ktorí žijeme futbalom a zažili sme to, resp. poučili sa. Jediná vec, na ktorú absolútne nemyslím, je skloniť hlavu a vzdať sa. Nespustím z očí svoju ostražitosť. Budem pokračovať v práci."

Postavenie Valladolidu po konci sezóny La Ligy
Postavenie Valladolidu po konci sezóny La LigyFlashscore