Artetu mrzela remíza s Fulhamom: Musíme byť bezohľadnejší

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Artetu mrzela remíza s Fulhamom: Musíme byť bezohľadnejší

Mikel Arteta bol frustrovaný z remízy Arsenalu s Fulhamom.
Mikel Arteta bol frustrovaný z remízy Arsenalu s Fulhamom.AFP
Manažér Arsenalu Mikel Arteta (41) kritizoval svoje mužstvo za to, že nezlomilo odpor Fulhamu v 3. kole anglickej Premier League, hoci hostia dohrávali v desiatich. Jeho tím len remizoval 2:2.

"Kanonieri" nezačali zápas vôbec dobre a už tretíkrát z posledných deviatich ligových zápasov na Emirates Stadium inkasovali v priebehu prvých 60 sekúnd, ale rovnako ako v oboch predchádzajúcich prípadoch dokázali s výsledkom niečo urobiť. Najprv Bukayo Saka z pokutového kopu vyrovnal 20 minút pred koncom a zdanlivý obrat v skóre zavŕšil Eddie Nketiah. "Cottagers" to však ani v tomto momente nezabalili a Palhinha im v 87. minúte vystrelil bod, a to aj napriek početnej nevýhode od 83. minúty po červenej karte Basseyho.

"Musíme ukázať inú úroveň odhodlania a túžby. Od súpera s desiatimi hráčmi skrátka nemôžete inkasovať. Hneď na začiatku sme pustili neuveriteľný gól. Sami si tým sťažujeme život, ale mužstvo zareagovalo naozaj dobre," povedal podráždený Arteta.

"V zápase sme dominovali, vytvorili sme si nespočetné množstvo šancí a mali sme bez problémov streliť päť, šesť, sedem gólov. Keď sa vám podarí tá najťažšia vec, ktorou je vrátiť sa do zápasu proti dobre organizovanému tímu, musíte brániť svoje pokutové územie," dodal.

Útočník Arsenalu Eddie Nketiah reaguje na koniec zápasu Premier League proti Fulhamu
Útočník Arsenalu Eddie Nketiah reaguje na koniec zápasu Premier League proti FulhamuAFP