Netradičné preteky v Premier League: Kto bude vyhodený ako ďalší?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Netradičné preteky v Premier League: Kto bude vyhodený ako ďalší?

Manažér Crystal Palace Roy Hodgson
Manažér Crystal Palace Roy HodgsonAFP
V tejto sezóne sú predčasné konce manažérov v Premier League zriedkavé, ale to by sa mohlo v druhej polovici sezóny zmeniť.

Doposiaľ boli prepustení len dvaja manažéri celkov z najvyššej anglickej súťaže: Paul Heckingbottom prišiel o prácu v Sheffielde United a Steve Cooper opustil Nottingham Forest

Po poslednom kole sa však zvýšil tlak na niekoľko šéfov lavičiek. Pozreli sme sa na troch manažérov, ktorým v súčasnosti hrozí prepustenie najviac.

Roy Hodgson (Crystal Palace)

Návrat Roya Hodgsona do Crystal Palace je chvályhodný, ale jeho druhé pôsobenie v Selhurst Parku neprebieha podľa plánu. Fanúšikovia už toho majú jednoducho dosť a pri nedávnych prehrách s Arsenalom a Brightonom zorganizovali protesty proti vlastníkom klubu.

Medzitým si síce "Orli" pripísali víťazstvo proti Sheffieldu United (len druhé v ostatných 12 ligových zápasoch), a hoci nie sú v bezprostrednom ohrození, hrozí im, že budú vtiahnutí do boja o zostup. Či to bude s Hodgsonom, alebo nie, ukážu najbližšie dni a týždne.

Mauricio Pochettino (Chelsea)

S Mauriciom Pochettinom to v Chelsea nevyzerá dobre. Chelsea stále nepôsobí ako tím, ktorý pod vedením Todda Boehlyho minul takmer miliardu libier. Po nedeľňajšej domácej prehre 2:4 s Wolves sú Blues na 11. mieste, čo len zvýšilo nepokoj.

Pochettinov celok bol pri schádzaní zo Stamford Bridge doprevádzaný piskotom vlastných fanúšikov, čo viedlo k tomu, že sa Argentínčan ospravedlnil za herný prejav. Mohla to byť jedna z posledných vecí vo funkcii predtým, ak by sa Boehly rozhodol hneď konať.

Vincent Kompany (Burnley)

Zúfalá sitácia je v Burnley, keďže klub sa ani zďaleka nepribližuje k výkonom na úrovni Premier League po tom, čo v minulej sezóne dokráčal k titulu v Championship. V sobotu síce ukázalo húževnatosť a vybojovalo remízu proti Fulhamu, ale odvážny štýl hry Vincenta Kompanyho sa nepremieta do dôležitých víťazstiev.

Clarets, ktorí sú na 19. mieste, nevyhrali v posledných šiestich zápasoch vo všetkých súťažiach a v ostatných deviatich ligových zápasoch dosiahli iba jedno víťazstvo.