Souček ostáva vo West Hame, dohodol sa na novej štvorročnej zmluve

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Souček ostáva vo West Hame, dohodol sa na novej štvorročnej zmluve

Souček ostáva vo West Hame.
Souček ostáva vo West Hame.Profimedia
Kapitán českej futbalovej reprezentácie Tomáš Souček (28) predĺžil zmluvu s West Hamom, momentálne šiestym tímom tabuľky Premier League, do leta 2027.

Souček pôsobí v tíme z Londýna od začiatku roku 2020, keď prišiel na hosťovanie z pražskej Slavie. Následne v lete do tohto tímu prestúpil natrvalo a podpísal štvorročnú zmluvu. Najdrahší hráč českej najvyššej súťaže počas decembra nosil na rukáve kapitánsku pásku.

Vlani s "Hammers" vyhral Konferenčnú ligu. Doposiaľ za West Ham odohral 182 súťažných zápasov a zaznamenal tridsať gólov. Posledný pri nedávnej výhre proti Arsenalu.

O tom, že Souček predĺžil zmluvu informoval už v lete The Athletic. Klub to však oznámil až teraz: "Som veľmi šťastný, že som podpísal novú zmluvu. Som rád, že moja kariéra pokračuje práve v tomto tíme. Za štyri roky ako som tu, si užívam každý moment," povedal český stredopoliar pre klubový web.

"Cítim, že si ma tu fanúšikovia cenia. To bol veľký dôvod, prečo som chcel predĺžiť zmluvu. Vyhrali sme veľkú trofej, ale v budúcnosti chcem dosiahnuť ešte viac," doplnil Souček, ktorému pôvodná zmluva končila po aktuálnej sezóne 2023/24 a mohol sa stať voľným hráčom.