United po hororovom štarte brali tri body, ten Hag: Dodržiavanie plánu, viera a obrat

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
United po hororovom štarte brali tri body, ten Hag: Dodržiavanie plánu, viera a obrat
Erik ten Hag a jeho asistent Steve McLaren po víťazstve nad Nottinghamom.
Erik ten Hag a jeho asistent Steve McLaren po víťazstve nad Nottinghamom.Reuters
Manažér Manchestru United Erik ten Hag (53) pochválil svoj tím za to, že prekonal hororový začiatok a v sobotňajšej dráme na Old Trafforde v Premier League porazil Nottingham Forest 3:2.

Domáci prehrávali 0:2 a v priebehu štyroch minút boli na kolenách - Taiwo Awoniyi sa presadil po samostatnom úniku a Willy Boly strelil druhý gól hostí. Christian Eriksen však znížil na rozdiel jedného gólu a CasemiroBrunom Fernandesom rozhodli o zisku troch bodov, aj keď na pôde "Red Devils" to od hostiteľov opäť nebolo presvedčivé.

"Bol to hororový začiatok, urobili sme chyby a darovali sme súperovi dva góly. Som ale veľmi spokojný s návratom do zápasu. Zostali sme pokojní a vyrovnaní. Dodržiavanie plánu, viera a obrat. Hrali sme veľmi dobrý futbal," povedal Holanďan novinárom.

United začali sezónu Premier League nepresvedčivou výhrou nad Wolves, ale minulý týždeň sa bodovo presadili na ihrisku Tottenhamu, kde vyrovnali z 0:2 na 2:2. Sobotňajšie víťazstvo bolo teda vítané, hoci ten Hag povedal, že je prirodzené, že na začiatku sezóny majú tímy problémy so začiatkami duelov.

"Každý má oblasti, ktoré musí zlepšiť. Takisto máme niektoré, v ktorých musíme napredovať, ak chceme byť úspešní," povedal manažér a nešetril chválou na adresu portugalského záložníka Fernandesa:

"Po všetkých stránkach odohral veľmi dobrý zápas na najvyššej úrovni, zachoval si pokoj, v správnej chvíli využil svoje emócie, bol skvelý v útoku, robil rozdiely, veľmi ma potešil jeho výkon."

Víťazstvo ale malo jednu obetu, obranca Raphaël Varane musel odstúpiť pre zranenie. Pred reprezentačnou prestávkou čaká na United 3. septembra duel s Arsenalom.

Štatistiky duelu v Manchestri
Štatistiky duelu v ManchestriFlashscore