Frustrovaný Giroud po remíze s Neapolom: Mohli sme dať štyri alebo päť gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Frustrovaný Giroud po remíze s Neapolom: Mohli sme dať štyri alebo päť gólov

Giroud prežíval chvíle po zápase s Neapolom veľmi emotívne.
Giroud prežíval chvíle po zápase s Neapolom veľmi emotívne.Profimedia
V nedeľu zavládlo v kabíne AC Miláno ďalšie sklamanie. "Rossoneri" hrali v skupinovej fáze Ligy majstrov zle a náladu si nespravili ani v Neapole, hoci ukončili čakanie na gól. Svoju frustráciu z neúspechu na ligovej scéne vyjadril aj strelec oboch zásahov hostí Olivier Giroud (37).

Francúzsky útočník uviedol: "Mohli sme dať štyri alebo päť gólov. Som nahnevaný." Milánske AC odohralo veľmi dobrý prvý polčas duelu a viedlo 2:0, pričom Giroud sa v oboch prípadoch zapísal do listiny strelcov. Domáci však nič nevzdávali, Matteo Politano krátko po návrate z kabín znížil a Giacomo Raspadori zabezpečil deľbu bodov.

"Individuálne som, samozrejme, spokojný a vďačný za dva centre, ktoré mi adresovali spoluhráči. Sklamanie pramení z výsledku. Vytvorili sme si veľa šancí a mali sme možnosť rozhodnúť, ale nedokázali sme Neapol zlomiť," smútil kanonier.

Práve premieňanie príležitostí a strelecká potencia boli hlavnou témou posledných dní pre Milánčanov. Pred týždňom slávny klub prehral s Juventusom 0:1 a proti PSG v Lige majstrov nestrelil ani gól. V tohtoročnej edícii jeho hráči neskórovali ani raz a s nulou ukončili aj minulú sezónu milionárskej súťaže, konkrétne obe semifinále proti Interu. Žiadny iný taliansky klub na zásah nečakal tak dlho.

"Veľa šancí sme mali už proti Newcastlu a Dortmundu. Neapol odpovedal na náš skvelý polčas po zmene strán. Vedeli sme, že v druhom dejstve to nebudeme mať ľahké, súper získal prvým gólom sebavedomie a pomohli mu aj fanúšikovia. Napriek tomu to od nás mohlo byť lepšie," pokračoval.

Posledné výsledky milánskeho AC.
Posledné výsledky milánskeho AC.Flashscore

Frustrácia sa prejavila aj 10 minút pred záverečným hvizdom, keď bol Francúz vystriedaný, pričom z ihriska priamo odišiel bez toho, aby si sadol na lavičku náhradníkov.

"Som len človek, nie robot. Bol som sklamaný, stále som mal energiu a chcel som zostať. Veril som, že môžem tímu ešte pomôcť. Po piatich minútach som sa upokojil a ospravedlnil trénerovi. Rešpektujem jeho rozhodnutie a chcem pre AC Miláno len to najlepšie. Skrátka, bol som frustrovaný, tento zápas sme mali vyhrať, zbytočne sme stratili dva body," dodal.