Otec hviezdy Neapolu prezradil sny svojho syna: Hrať za Real a vyhrať Ligu majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Otec hviezdy Neapolu prezradil sny svojho syna: Hrať za Real a vyhrať Ligu majstrov

Gruzínec (vpravo) vytvoril s nigérijským kolegom smrtiace duo.
Gruzínec (vpravo) vytvoril s nigérijským kolegom smrtiace duo.Profimedia
Otec neapolského klenotu Chviču Kvaraccheliju (22) uviedol, že snom jeho syna je hrať za Real Madrid a vyhrať Ligu majstrov. Po prvej vydarenej sezóne v klube zo Serie A má na plnenie svojich ambícii ešte dostatok času.

Gruzínsky talent bol vo svojom debutovom ročníku v Serie A unikátnym zjavením, keď v 42 súťažných zápasoch vo všetkých súťažiach zaknihoval 14 gólov a 17 asistencií a pomohol tímu získať prvé Scudetto po 33 rokoch. 

"Je to profesionál a chce dosiahnuť svoje méty krok za krokom," povedal otec Badri Kvaracchelija pre noviny Il Mattino a pokračoval:

"Jeho prvým cieľom je stále nasledujúci zápas v Serie A, Lige majstrov alebo reprezentácii. Ale sny, tie najvyššie ambície, sú vyhrať Ligu majstrov, hrať za Real Madrid a dostať sa s Gruzínskom na veľké medzinárodné šampionáty." Dôkazom skutočnej futbalovej kvality a vydareného obdobia rodáka z Tbilisi je aj zisk ocenenia Hráč sezóny Serie A.

Fanúšikov Neapolu však môžu byť pokojní a zatiaľ nemusia podliehať panike, pretože šikovný ofenzívny hráč sa s plnením svojho zoznamu neponáhľa. "Na Real Madrid teraz nemyslí, v hlave má len Neapol," vraví otec Badri.

Corriere dello Sport medzitým tvrdí, že Kvaracchelijovi agenti boli v uplynulých dňoch pozvaní na tréningové ihrisko Castel Volturno, aby rokovali o novej a vylepšenej zmluve pod Vezuvom. 

Keď vlani prišiel z Dinama Batumi, jeho plat mal hodnotu 1,4 milióna eur za sezónu s koncom platnosti kontraktu v júni 2027. Teraz sa plánuje predĺženie s navýšením na 2,5 milióna eur za rok plus s bonusmi za výkonnosť.

Ligové štatistiky Kvaraccheliju v sezóne 2022/23.
Ligové štatistiky Kvaraccheliju v sezóne 2022/23.Flashscore