Zranenie alebo túžba po dovolenke? Fanúšikovia Srbska podozrievajú Vlahoviča

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zranenie alebo túžba po dovolenke? Fanúšikovia Srbska podozrievajú Vlahoviča

Srbov čas na oddych sa nestretol s pochopením tábora priaznivcov.
Srbov čas na oddych sa nestretol s pochopením tábora priaznivcov.Profimedia
Tohtoročné problémy Dušana Vlahoviča (23) pokračujú. Útočník nedávno musel opustiť reprezentáciu Srbska pre údajné zranenie, no fanúšikovia na to majú iný názor.

Hráč Juventusu sa celú sezónu trápil so slabou formou a kondičnými nedostatkami, ktoré sa po skončení ročníka Serie A nijako nedali dokopy. Srbská federácia vo svojom vyhlásení potvrdila, že Vlahovič vypadol z kádra, ktorý má tréner Dragan Stojkovič k dispozícii na nadchádzajúce zápasy. 

Srbsko sa 16. júna stretne v priateľskom zápase s Jordánskom, o štyri dni neskôr nastúpi proti Bulharsku v kvalifikácii na EURO 2024. Bývalý kanonier Fiorentiny dokázal v tejto sezóne v drese "starej dámy" počas 42 súťažných vystúpení streliť 14 gólov a pridať štyri asistencie.

Po tom, čo s Vlahovičom začali strácať trpezlivosť priaznivci "Juve", jeho najnovšie zranenie vôbec neprijali dobre ani srbskí fanúšikovia, ktorí poukázali na to, že len pred niekoľkými dňami bol na dovolenke na ostrove Mykonos s novou posilou Realu Madrid Judeom Bellinghamom.