Proti Slovinsku už aj s Cehlárikom a Grmanom, Slováci zmenia útočné formácie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Proti Slovinsku už aj s Cehlárikom a Grmanom, Slováci zmenia útočné formácie

Slováci pred dôležitým zápasom zamiešali zostavou.
Slováci pred dôležitým zápasom zamiešali zostavou.Profimedia
Peter Cehlárik (27) a Mário Grman (26) sú pripravení zasiahnuť do nedeľného zápasu skupiny B proti Slovinsku (15:20). Obaja si niekoľko dní liečili bolestivé zranenia, v šiestom zápase slovenských hokejistov v Rige sú už odhodlaní nastúpiť.

Cehlárik s Grmanom absolvovali dopoludňajšie rozkorčuľovanie, na ľade bolo všetkých 25 hráčov. "Stále sú to zranenia, ktoré pretrvávajú, ale obaja hráči sú pripravení hrať," uviedol asistent trénera Ján Pardavý. V zostave naopak nezostane miesto pre útočníkov Alexa Tamášiho a Martina Chromiaka.

Návrat hráčov do zostavy prinesie aj zmeny vo formáciách: "Spojíme Cehlárika, Hudáčka a Lantošiho, prvý útok bude v zložení Regenda, Hrivík a Pánik, ďalej Kudrna, Sukeľ a Kelemen a štvrtý bude hrať v zložení Okuliar, Čacho a Lunter. Mimo zostavy budú Tamáši a Chromiak."

Slováci musia proti Slovinsku zvíťaziť za tri body, ak chcú ešte pomýšľať na postup do vyraďovačky. V utorok ich ešte čaká duel s Nórskom. "Nechceme kalkulovať. Musíme vyhrať oba zápasy a potom sa môžeme pozerať na to, čo tabuľka ukáže," uzavrel Pardavý.

Termín duelu Slovinsko - Slovensko
Termín duelu Slovinsko - SlovenskoFlashscore