Play-off NHL si berie svoju daň. Neistý Pavelski, mimo aj hviezda Winnipegu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Play-off NHL si berie svoju daň. Neistý Pavelski, mimo aj hviezda Winnipegu
Okamih smolnej zrážky: Scheifele naráža do Brossoita.
Okamih smolnej zrážky: Scheifele naráža do Brossoita. Profimedia
Štart Marka Scheifeleho (30) z Winnipegu Jets v piatom zápase štvrťfinále play-off Západnej konferencie NHL je neistý. Kanadský hokejista utrpel na začiatku prvej tretiny štvrtého duelu proti Vegas (2:4) zranenie v hornej časti tela.

Smolné zakopnutie

Tridsaťročný Kanaďan sa zranil, keď nešikovne narazil do mantinelu po tom, čo pri úniku zakopol o chrániče brankára Laurenta Brossoita z Vegas. Scheifele sa vrátil na ľad o pár minút neskôr v presilovej hre, ale po pokuse o strelu zamieril do šatne.

4. zápas: Winnipeg - Vegas 2:4

Tréner Winnipegu Rick Bowness po prehre 2:4 povedal, že Scheifeleho stav v utorok prehodnotia. Jets prehrávajú v sérii 1:3, piaty zápas je na programe v noci na piatok v T-Mobile Aréne v Las Vegas.

Stihne veterán ešte prvé kolo? 

Joe Pavelski z Dallasu v pondelok zľahka korčuľoval s niektorými spoluhráčmi. Absolvoval ďalší krok z protokolu pri otrase mozgu. Zatiaľ nie je jasné, kedy sa vráti do zápasov play-off.

5. zápas: Dallas - Minnesota

Tridsaťosemročný útočník si privodil zranenie po tom, čo si pred týždňom tvrdo udrel hlavu o ľad po bodyčeku od obrancu Matta Dumbu z Minnesoty. Tréner Dallasu Pete DeBoer uviedol, že návrat Pavelského do tréningového procesu je dobré znamenie.

"Zatiaľ nie je k dispozícii, ale to, že sa objavil na ľade so skupinou chalanov, je dôležité. Musí urobiť všetky kroky a uvidí, ako zareaguje. Prvé cvičenie je ľahké, potom nasledujú ťažšie. Robí všetky správne veci," citovala DeBoera agentúra AP.