Klein s tretím titulom, vo finále sa tešili i Auger-Aliassime so Sinnerom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klein s tretím titulom, vo finále sa tešili i Auger-Aliassime so Sinnerom

Aktualizované
Klein má za sebou vydarený týždeň.
Klein má za sebou vydarený týždeň.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 29. októbra?

18:09 - Félix Auger-Aliassime zachraňuje neúspešnú sezónu na jej konci nečakaným triumfom. Po mesiacoch trápenia a zlých výsledkov si napravil náladu v Bazileji, kde si pripísal prvé dva tohtoročné skalpy hráčov z TOP 10 a zároveň kandidátov na Turnaj majstrov. Po finálovej výhre 7:6, 7:6 nad Poliakom Hubertom Hurkaczom prvýkrát obhájil titul na turnaji. Celkovo kanadský tenista získal svoju piatu trofej.

Zostrih súboja Auger-Aliassime - Hurkacz.
Flashscore

17:17 - Jannik Sinner vyhral druhýkrát za necelý mesiac finále turnaja ATP 500 proti Daniilovi Medvedevovi, s ktorým predtým prehral všetkých šesť predchádzajúcich zápasov. Taliansky tenista vo Viedni zdolal obhajcu titulu po trojhodinovej bitke 7:6, 4:6, 6:3, pomstil sa za minuloročné vyradenie a ziskom štvrtého titulu v tomto roku vyrovnal svoje maximum z roku 2021.

Zostrih súboja Sinner - Medvedev.
Flashscore

14:09 - Lukáš Klein získal titul na halovom challengeri v talianskej Ortisei. Slovák vo finále zdolal Poliaka Maksa Kasnikowského pomerom 6:7 (4), 7:6 (4), 7:6 (8), čím si na svoje konto pripísal tretí celkový triumf na challengeroch. Duel trval dve hodiny a 42 minút. Čítajte viac.

11:30 - Beatriz Haddad Maiová uzavrela sezónu svojím prvým tohtoročným finále a získala najcennejšiu trofej. Ľavoruká Brazílčanka ovládla bez straty setu turnaj WTA Elite Trophy v Ču-chaji a po finálovej bitke s domácou nádejou Čeng Čchin-wen získala titul na "malom Turnaji majsteriek". Nad unavenou Číňankou zvíťazila po takmer trojhodinovej vyčerpávajúcej bitke 7:6, 7:6, získala svoj tretí titul a prvý na tvrdom povrchu.

Zostrih súboja Haddad Maiová - Čeng Čchin-wen.
Flashscore

09:53 - Jannik Sinner sa stal druhým hráčom v Open ére, ktorý vyhral 55 zápasov na hlavnom okruhu v jednej sezóne. Dvadsaťdvaročný rodák z Innichenu tým vyrovnal doterajšie maximum krajana Corrada Barazzuttiho.

09:42 - Daniil Medvedev opäť potvrdil, že je špecialistom na tvrdé povrchy. Dvadsaťsedemročný moskovský rodák je len štvrtý tenista v otvorenej ére (od roku 1968), ktorý sa v jednej sezóne dostal aspoň osemkrát do osemfinále na tvrdom povrchu ATP. Zaradil sa tým do spoločnosti Andreho Agassiho, Rogera Federera a Novaka Djokoviča.

08:28 - Šiesty hrací deň na tohtoročnom WTA Elite Trophy v čínskom Ču-chaji rozhodne o novej šampiónke "malého Turnaja majsteriek". Vo finále sa už o niekoľko minút stretnú neporazená domáca nádej Čeng Čchin-wen a rozbehnutá Beatriz Haddadová Maiová, ktorá na turnaji ešte nestratila ani set. Obe finalistky budú usilovať o svoj tretí titul v kariére.

07:05 - Slovák Lukáš Klein bude od 11:00 bojovať o titul na challengeri v talianskej Ortisei. Na harde v hale sa proti nemu postaví Poliak Maks Kasnikowski. Klein je v pozícii favorita, keďže v rebríčku ATP je na 181. priečke, zatiaľ čo jeho súper je až na začiatku štvrtej stovky (310. pozícia).