Koniec niekoľkoročnej ságy? Mbappé údajne vypočul volanie Realu a súhlasil s prestupom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koniec niekoľkoročnej ságy? Mbappé údajne vypočul volanie Realu a súhlasil s prestupom

Rozlúči sa Kylian Mbappé s PSG?
Rozlúči sa Kylian Mbappé s PSG?Profimedia
Prestupová sága okolo Kyliana Mbappého (25) je podľa všetkého na konci. Francúzsky útočník, ktorý bol spájaný s odchodom z PSG takmer každé prestupové obdobie, sa údajne dohodol s Realom Madrid. Podľa francúzskeho serveru Footmercato by sa mal do španielskej metropoly presunúť 1. júla ako voľný hráč. Oba kluby zatiaľ o prestupe mlčia.

Mbappé bol dlho jedným z hlavných prestupových cieľov Realu. S vedením kráľovského klubu sa dokonca ústne dohodol na prestupe v roku 2022, ale nakoniec z toho nič nebolo po tom, čo mu PSG ponúklo výrazne vylepšený dvojročný kontrakt.

Ten sa francúzskej hviezde v júli končí a preto znovu ožil madridský záujem. Prezident Realu Florentino Pérez už v decembri deklaroval, že s Mbappém bude rokovať, podľa serveru The Athletic si ale ako podmienku stanovil podpísanie kontraktu do polovice januára.

Teraz sa zdá, že čas Realu konečne nadišiel. Aj keď sa v posledných dňoch zdalo, že Francúz má bližšie do Anglicka ako do hlavného mesta Španielska, v udalostiach nastal ďalší zvrat. Kylian údajne odmietol ponuky niekoľkých celkov Premier League na čele s Liverpoolom a dohodol sa s "Los Blancos". Zdá sa, že niekoľkoročné oťukávanie tak konečne došlo do cieľa.

Podľa informácií The Athletic kývol Mbappé na aktualizovanú ponuku, ktorá je nižšia ako tá, aká do Francúzska prišla v roku 2022. Podpisový bonus by mal byť 130 miliónov eur a francúzsky útočník by si mal ročne prísť na 26 miliónov eur.