Kovalíkovi Chorvátsko chutí, v Splite získal ôsmy antukový titul

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Kovalíkovi Chorvátsko chutí, v Splite získal ôsmy antukový titul
Získa Kovalík druhý titul za uplynulý mesiac na chorvátskej pôde?
Získa Kovalík druhý titul za uplynulý mesiac na chorvátskej pôde?TASR
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 14. apríla?

18:30 - Stefanos Tsitsipas premenil svoje tretie finále v Monte Carle na titul a rovnako ako v rokoch 2021 a 2022 ho oslávil po dvojsetovej výhre. Grék, ktorý na svoj 11. triumf čakal od augusta minulého roka, zdolal Caspera Ruuda za hodinu a pol jednoznačne 6:1, 6:4. Nór stále čaká na väčšiu trofej než z turnajov ATP 250. Rodák z Atén sa po treťom víťazstve na Masters 1000 posunul na siedmu priečku svetového rebríčka. Čítajte viac.

Zostrih zápasu.
Flashscore

15:15 - A Jozef Kovalík dianie v chorvátskom Splite naozaj ovládol, keď Maďara Zsombora Pirosa porazil za 2 hodiny a 48 minút 6:4, 5:7, 7:5. Rodák z Bratislavy by sa po zisku ôsmeho challengrového titulu na antuke mal stať v budúcom týždni novou slovenskou singlovou dvojkou. Čítajte viac.

09:30 - Jozefa Kovalíka čaká v chorvátskom Splite boj o titul. Na tamojšom antukovom challengri vyzve vo finále nasadenú jednotku podujatia Maďara Zsombora Pirosa od 11:00. Pre aktérov pôjde o tretí vzájomný súboj (všetky na antuke), doterajšia bilancia je vyrovnaná (H2H 1:1). 

Piros zdolal Kovalíka v marci 2023 pomerom 6:3 a 7:6 v talianskom Sanreme, Slovák požičané vrátil ani nie mesiac dozadu v inom chorvátskom meste - Zadare. Za 2 hodiny a 14 minút boja zvíťazil 0:6, 7:6 a 6:3, aby si neskôr dokráčal po celkový titul z podujatia.