Molčan postúpil v Taliansku po 54 minútach, ženy bojujú na Slovak Open

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Molčan postúpil v Taliansku po 54 minútach, ženy bojujú na Slovak Open
Aktualizované
Molčan zabojuje o prienik do osemfinále.
Molčan zabojuje o prienik do osemfinále.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 30. októbra?

22:50 - Grigor Dimitrov znovu po šiestich vykročil do turnaja víťazstvom nad Lorenzom Musettim. Po Viedni uspel aj na turnaji Masters 1000 v Paríži, kde talianskeho mladíka zdolal 6:2, 6:7, 6:3. 

21:59 - Storm Hunterová a Elise Mertensová zakončujú svoju prvú spoločnú sezónu na Turnaji majsteriek a vstúpili do nej víťazne. Austrálčanka a Belgičanka si pripísali prvý bod v skupine Maya Kaan po víťazstve 6:4, 6:2 nad Japonkami Šuko Aojamaovou a Eno Šibaharovou, ktoré nenadviazali na nedeľňajšiu výhru nad párom Desirae Krawczyková a Demi Schuursová.

20:55 - Taylor Fritz vstúpil do turnaja Masters 1000 v Paríži víťazstvom 6:1, 6:4 nad Argentínčanom Sebastiánom Báezom, ktorého zdolal v treťom vzájomnom zápase v dvoch setoch, a stále má nádej na postup na Turnaj majstrov. 

Zostrih duelu Fritz - Báez.
Flashscore

20:05 - Slovenská tenistka Eszter Meriová sa neprebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji Slovak Open 2023. Nad jej sily bola Češka Nikola Bartůňková, ktorej podľahla 6:7, 6:1 a 6:3.

18:20 - Andy Murray prehral s Alexom de Minaurom už štvrtýkrát v priebehu tohto roka. Na turnaji Masters 1000 v Paríži prehral britský šampión z roku 2016 s o dvanásť rokov mladším Austrálčanom 6:7, 6:4, 5:7, hoci v treťom sete viedol 5:2 a mal mečbal, rovnako ako v septembri v Pekingu. V hale  Bercy mal náskok dvoch brejkov, ale napokon ani na siedmy pokus proti aktuálne 13. hráčovi sveta nevyhral.

Zostrih strenutia Murray - de Minaur.
Flashscore

18:18 - Slovenské tenistky Katarína Strešnáková, Radka Zelníčková a Mia Pohánková sa prebojovali do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Zelníčková v pozícii nasadenej šestky zvíťazila vo finále kvalifikácie nad Češkou Anetou Laboutkovou, zdolala ju 6:3, 6:3. Do hlavnej súťaže sa neprebojovali Sofia Milatová a Emma Tóthová. Viac o postupe Pohánkovej sa dozviete v článku.

17:47 - Karen Chačanov si na parížskom harde poradil s austrálskym protivníkom Maxom Purcellom. Ruský tenista vyhral po hodine a 24 minútach, postúpil tak medzi 32 najlepších.

17:35 - Alexovi Molčanovi stačilo na postup do osemfinále v Bergame ina 54 minút. V Taliansku zdolal domáceho tenistu Mattea Giganteho dvakrát 6:2. Oba sety trvali 27 minút.

16:54 - Carlos Alcaraz začne svoje pôsobenie na poslednom Masters sezóny v parížskej hale Bercy proti rozbehnutému Romanovi Safiullinovi. Ruský kvalifikant si v úvodnom kole poradil 7:6, 6:3 s domácim Alexandrom Müllerom.

14:59 - Frances Tiafoe potvrdil na Masters v Paríži slabšiu formu a dohral hneď v úvodnom kole po prehre 3:6, 4:6 s Alexandrom Bublikom. Nasadený Američan tak rovnako ako jeho krajan Shelton prišiel o možnosť kvalifikovať sa na Turnaj majstrov v Turíne.

14:01 - Ben Shelton pred necelými dvoma týždňami nečakane ovládol podnik ATP 500 v Tokiu, ale po premiérovom triumfe na najvyššom okruhu prehral aj druhý zápas. Talentovaný americký mladík nestačil pred týždňom vo Viedni na neskoršieho šampióna Jannika Sinnera a na Masters v Paríži vypadol hneď na úvod po porážke 6:7, 7:5, 3:6 s Alejandrom Davidovichom-Fokinom.

12:18 - Jiří Lehečka stále nedokáže ukončiť krízu, ktorá ho sprevádza už od augustového finále vo Winston-Saleme. Najlepší Čech v rebríčku ATP stroskotal na poslednom podniku Masters sezóny v parížskej hale Bercy hneď v prvom kole po jasnej prehre 4:6, 2:6 s trápiacim sa Robertom Bautistom-Agutom. Rodák z Mladej Boleslavi prehral sedem z posledných deviatich stretnutí na individuálnych turnajoch.

8:30 - Vítané prebudenie z krízy. Auger-Aliassime premiérovo v Bazileji obhájil titul.

08:20 - Coco Gauffová a Jessica Pegulová nevyhrali ani svoj štvrtý zápas na Turnaji majsteriek. Tento rok začali americké tenistky boj o postup vo štvorhre zo štvorčlennej skupiny prehrou 6:7, 3:6 s kanadsko-novozélandským párom Gabriela Dabrowská a Erin Routliffeová.

07:57Dominancia Sabalenkovej pri štarte Turnaja majsteriek, Pegulová oslavuje prvú výhru.

07:11 - Slovák Alex Molčan odštartuje svoje ťaženie na challengerovom turnaji v talianskom Bergame. Jeho prvou prekážkou bude domáci hráč Matteo Gigante. Proti 21-ročnému tenistovi zo 186. priečky svetového rebríčka ATP Molčan ešte nikdy nehral.