Obhajcovia titulu vyradení Fínmi, Kovalík s trojhodinovým maratónom vo Valencii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obhajcovia titulu vyradení Fínmi, Kovalík s trojhodinovým maratónom vo Valencii

Aj Novak Djokovič bude súčasť finálového turnaja Davis Cupu.
Aj Novak Djokovič bude súčasť finálového turnaja Davis Cupu.Reuters
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 21. novembra?

21:55 - Ak Česi v stredu postúpia do semifinále Davisovho pohára, stretnú sa s Fínmi. Severania po štvrťfinálovom víťazstve 2:1 nad obhajcami titulu z Kanady slávia historický úspech v tímovej súťaži. Rozhodujúci bod získali vo štvorhre Harri Heliövaara/Otto Virtanen, ktorí zdolali pár Alexis Galarneau a Vasek Pospisil 7:5, 6:3.

19:25 - Prvé štvrťfinále Davisovho pohára v španielskej Malage rozhodne záverečná štvorhra. Otto Virtanen, ktorý zdolal Gabriela Dialla 6:4, 7:5, vyrovnal stav stretnutia medzi Fínmi a kanadskými obhajcami titulu na 1:1 po dvojhrách.

18:15 - Jozef Kovalík má za sebou viac ako trojhodinovú bitku v španielskej Valencii. V prvom kole challengeru porazil domáceho Oriola Rocu Batallu 6:7, 6:3 a 7:6. Tretí najlepší slovenský singlista musel priebeh súboja otáčať.

V treťom sete si hráči podržali podania, rozhodol minibrejk v tajbrejku pre Kovalíka za stavu 2:2. Osemfinálovým protivníkom 31-ročného rodáka z Bratislavy bude ôsmy nasadený Fabio Fognini.

17:24 - Milos Raonic vo svojom prvom zápase v reprezentačnom drese v španielskej Malage zdolal Patrika Kaukovaltu 6:3, 7:5 a poslal Kanadu do vedenia 1:0 vo štvrťfinále Davisovho pohára.

15:15 - V Málage sa o 16:00 odohrá prvé štvrťfinále Davisovho pohára medzi Kanadou a Fínskom, ktorého kapitáni pred pár chvíľami oznámili prekvapujúcu nomináciu bez lídrov tímu Félixa Augera-Aliassima a Emila Ruusuvuoriho. O semifinále, v ktorom sa víťaz môže stretnúť s Čechmi, si zahrajú Miloš Raonič a Patrik Kaukovalta, po ktorých bude nasledovať zápas dvojhry medzi Gabrielom Diallom a Ottom Virtanenom. Vo štvorhre sú prihlásení Alexis Galarneau a Vasek Pospisil a Harri Heliovaara a Patrik Niklas-Salminen.

14:55 - Českí tenisti sa v španielskej Málage pripravujú na stredajšie štvrťfinále Davisovho pohára proti Austrálčanom. Utorňajší tréning si spestrili tradičným nohejbalom.

07:20 - Po pondelkovom vypadnutí Alexa Molčana zostáva v pavúku antukového challengeru vo Valencii už iba jeden Slovák. Jozef Kovalík vyzve v prvom kole domáceho Španiela Oriola Rocu Batallu. Duel je na programe po 14:00.

07:15 - Štvrťfinálový zápas medzi obhajcami titulu z Kanady a Fínskom odštartuje v utorok v Malage štvrťfinále Davisovho pohára. Víťaz zápasu sa môže v semifinále stretnúť s Českom, ktoré o deň neskôr nastúpi proti minuloročným finalistom z Austrálie. Ďalšie dvojice tvoria Holandsko a Taliansko, respektíve Veľká Británia a Srbsko. Finále tímovej súťaže o "šalátovú misu" sa uskutoční v nedeľu 26. novembra. Čítajte viac.