Pegulová kraľovala v Soule, Hurkacz v Šanghaji. Slovak Open už pozná svojho víťaza

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pegulová kraľovala v Soule, Hurkacz v Šanghaji. Slovak Open už pozná svojho víťaza
Aktualizované
Američanke vyšla príprava na Turnaj majsteriek.
Američanke vyšla príprava na Turnaj majsteriek.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 15. októbra?

17:28 - Slovak Open ovládol premožiteľ Lukáša Kleina. Diallo: Vďaka patrí aj bratislavským divákom.

16:07 - Barbora Krejčíková sa nestala druhou českou víťazkou turnaja WTA 500 v čínskom Zhengzhou. Vo finále prehrala s domácou Qinwen Zhengovou 6:2, 2:6, 4:6 a nezabezpečila si pozíciu druhej náhradníčky na Turnaj majsteriek. Číňanka sa teší zo svojej druhej trofeje a prvej na tvrdom povrchu.

Zostrih stretnutia Krejčíková - Zhengová.
Flashscore

14:37 - Katarína Kužmová získala titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT W15 v egyptskom Sharm El Sheikhu. Najvyššie nasadená hráčka si vo finále hladko poradila so štvorkou pavúka Elenou-Teodorou Cadarovou z Rumunska a zadolala ju 6:2, 6:0 za rovnú hodinu. Pre dvadsaťdvaročnú rodáčku z Košíc je to piaty singlový titul na okruhu ITF, štvrtý v tomto roku.

13:22 - Katarína Siniaková bola v Hongkongu veľmi blízko svojmu piatemu triumfu na turnajoch WTA. Víťazka tohtoročnej akcie v Bad Homburgu ale začala od druhého dejstva bojovať so zdravím a Leylah Fernandezová ju zdolala 3:6, 6:4, 6:4. Bývalá svetová trinástka a finalistka predvlaňajšieho US Open, ktorá hrala prvé finále mimo severoamerického kontinentu, získala svoj tretí titul.

Zostrih zápasu Fernandezová – Siniaková.
Flashscore

12:57 Hubert Hurkacz ukončil v Šanghaji viac ako dvojročné čakanie na svoj druhý titul z podnikov Masters. Najlepší poľský tenista po odvrátenom mečbale porazil vo finálovej bitke 6:3, 3:6, 7:6 Andreja Rubľova a výrazne zvýšil svoje šance na kvalifikáciu na novembrový Turnaj majstrov v Turíne. Bývalý deviaty hráč sveta upravil svoju skvostnú finálovú bilanciu na 7:1, v prebiehajúcej sezóne triumfoval druhýkrát.

Zostrih zápasu Rubľov – Hurkacz.
Flashscore

12:00 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková prehrala vo finále kvalifikácie na turnaji WTA v čínskom Nančangu. V nedeľnom zápase podľahla domácej Ma Jie-sin v troch setoch 7:5, 2:6, 0:6. Dvadsaťpäťročná Slovenka sa tak do hlavnej časti turnaja neprebojovala.

09:32 - Jessica Pegulová dva týždne pred štartom Turnaja majsteriek oslavuje triumf na podniku WTA 250 v Soule. Skúsená Američanka v generálke na vyvrcholenie sezóny potvrdila rolu najväčšej favoritky, vo finále zdolala 6:2, 6:3 Číňanku Yue Yuanovú. Nadviazala na augustové víťazstvo v Montreale a prvýkrát v kariére vyhrala dva turnaje počas jednej sezóny. V rodnej krajine svojej mamy si dokráčala pre celkovo štvrtý titul.

Zostrih zápasu Pegulová – Yuanová
Flashscore

 

07:27 - V boji o titul z challengeru Slovak Open ostali už len dvaja protagonisti. Finále bratislavského turnaja obstarajú Belgičan Joris De Loore a kanadský tenista Gabriel Diallo. Prvý menovaný dokázal v úvode vyradiť Alexa Molčana, jeho oponent si poradil s Lukášom Kleinom.

06:45 - Marie Bouzková vyhrala v priebehu dvoch týždňov dva turnaje vo štvorhre v Ázii, čím natiahla svoju neporaziteľnosť v debli na deväť zápasov. Sedem dní po triumfe na pekinskej "tisícke" so Španielkou Sarou Sorribesovou ovládla po boku bývalej svetovej deblovej jednotky Bethanie Mattekovej-Sandsovej aj turnaj WTA 250 v juhokórejskom Soule. Vo finále druhý nasadený česko-americký pár zmietol thajskú dvojicu Luksika Kumkhumová a Peangthan Pliphuechová 6:2, 6:1. 

06:00 - Nedeľňajší program ponúkne tenisovým fanúšikom niekoľko finálových duelov. Zaujímavé budú aj z českého pohľadu. Kateřina Siniaková nastúpi v Hongkongu proti Kanaďanke Fernandezovej. O pár hodín neskôr sa predstaví aj Barbora Krejčíková, vo finále v Číne vyzve domácu hráčku Qinwen Zhengovú a pokúsi sa získať svoj ôsmy triumf. V Šanghaji si Andrej Rubľov v boji o titul zmeria sily s Hubertom Hurkaczom. Na turnaji v Soule sa uskutoční súboj medzi Jessicou Pegulovou a Yue Yuan.