Po troch týždňoch sú Tsitsipas a Badosová opäť spolu, Stearnsová s premiérovým titulom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Po troch týždňoch sú Tsitsipas a Badosová opäť spolu, Stearnsová s premiérovým titulom

Tsitsipas a Badosová sú opäť spolu.
Tsitsipas a Badosová sú opäť spolu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. mája?

17:37 - Giovanni Mpetshi Perricard premenil divokú kartu na antuke v rodnom Lyone v prvý titul na okruhu ATP, kde jeho maximom bolo jediné štvrťfinále. Vo finále 20-ročný Francúz zdolal Argentínčana Tomása Martína Etcheverryho 6:4, 1:6, 7:6 po odvrátenom mečbale a po dvoch aprílových triumfoch na challengeroch z tvrdého povrchu oslavuje najcennejšiu trofej.

Zostrih zápasu Mpetshi Perricard - Etcheverry.
Flashscore

16:56 - Tomáš Macháč si vo švajčiarskej Ženeve druhý zárez hráča z TOP 10 nepripísal. Deň po skalpe svetovej jednotky Novaka Djokoviča potrápil vo svojom premiérovom finále na turnaji ATP svetovú sedmičku Caspera Ruuda, ale proti dvojnásobnému šampiónovi sa dopustil dvojchyby pri setbale. Prehral šesť gemov v rade a napokon podľahol favoritovi 5:7, 3:6. Nórsky tenista pritom v dopoludňajšej semifinálovej dohrávke čelil mečbalu Taliana Flavia Cobolliho.

Zostrih súboja Ruud - Macháč.
Flashscore

16:30 - Madison Keysová vo finále turnaja WTA 500 v Štrasburgu zmietla svoju krajanku Danielle Collinsovú z kurtu po výsledku 6:1, 6:2 a získala celkovo ôsmy titul. Dvadsaťdeväťročná Američanka pritom triumfovala na európskej antuke prvýkrát.

14:20 - Peyton Stearnsová premenila na antuke v marockom Rabate druhé finále na okruhu WTA na premiérový titul. V boji oň 22-ročná Američanka zmietla dovtedy dominantnú Egypťanku Mayar Sherifovú 6:2, 6:1. 

13:05 - V sobotu bola v hre jediná Slovenka. Radka Zelníčková spoločne s Ruskou Kseniou Laskutovou ovládli finále podujatia W35 v srbskej Kursumlijskej Banji a vyhrali nad česko-bulharskou dvojicou Bayerlová - Karatančevová 5:7, 7:6 (3), 11:9. Pre 20-ročnú Slovenku ide o desiaty titul v debli na okruhu ITF, no už piaty od začiatku tohto roka.

12:31 - Čech Tomáš Macháč vyzve v sobotu od 15:00 na antuke v Ženeve v prvom finále na okruhu ATP svetovú sedmičku Caspera Ruuda (H2H 0:1). Dvojnásobný nórsky šampión si v odloženom semifinále poradil s Talianom Flaviom Cobollim po odvrátenom mečbale 1:6, 6:1, 7:6.

10:25 - Španielka Paula Badosová a Grék Stefanos Tsitsipas sa tri týždne po ukončení takmer ročného vzťahu dali opäť dokopy. "Sme opäť spolu. Neviem, prečo si ľudia o nás stále vymýšľajú rôzne príbehy. Ja ani Paula sme neurobili nič zlé. Len som sa na okruhu cítil pod tlakom, pretože nie je ľahké skĺbiť osobný a profesionálny život. Bol som to ja, kto sa rozhodol som dať si pauzu," vysvetlil dôvod rozchodu Tsitsipas, ktorý už minulý týždeň trávil voľný čas po boku španielskej tenistky v Monaku.

"Bolo pre nás ťažké byť od seba a po dvoch alebo troch týždňoch som si uvedomil, že Paula je človek, ktorý ma vždy podporoval a naša vzájomná láska je veľmi intenzívna. Náš vzťah je iný ako všetky predchádzajúce a chcem ju mať po svojom boku," vyhlásil Grék v Paríži pred začiatkom French Open.