Polievka zostane na jar v Bystrici: Na čom sme sa dohodli, to dodržím

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Polievka zostane na jar v Bystrici: Na čom sme sa dohodli, to dodržím

Róbert Polievka pokračuje v Banskej Bystrici.
Róbert Polievka pokračuje v Banskej Bystrici.TASR
Silnejúce hlasy o prestupe Róberta Polievku (26) do Slovana Bratislava vyvrátil v nedeľu večer nielen samotný hráč, ale tiež predseda predstavenstva banskobystrickej Dukly Peter Krnáč.

O možnom odchode priebežne najlepšieho kanoniera Fortuna ligy sa hovorí prakticky už od jesennej časti. Róbert Polievka patrí k výrazným ťahúňom Dukly Banská Bystrica, ktorá aj vďaka jeho výkonom a gólom bojuje o majstrovskú skupinu. 

"So Slovanom Bratislava a ani s iným klubom nerokujeme a v tomto prestupovom okne už ani nebudeme. Róbert Polievka zostane počas jarnej časti hráčom MFK Dukla B.Bystrica. Tak sme to deklarovali pred štartom jarnej časti a tak to aj zostane. S hráčom máme túto otázku vyriešenú, chceme sa sústrediť na boj o prvú šestku, ktorá je našim cieľom a ktorá je dve kolá pred skončením základnej časti stále reálna. Nebudeme preto tím oslabovať odchodom najlepšieho strelca," uviedol v oficiálnom vyhlásení pre klubový web Peter Krnáč.

Tohtosezónne štatistiky Polievku.
Tohtosezónne štatistiky Polievku.Flashscore

Dvadsaťšesťročný futbalista nadviazal na svoje výkony z prvej polovice sezóny aj v úvodných dvoch jarných vystúpeniach. V oboch strelil po dva góly. Dukle pomohol najprv zdolať Trenčín a v ostatnom kole k remíze so Slovanom. Práve po tomto súboji uviedol tréner Vladimír Weiss, že v záverečných dvoch dňoch prestupového okna budú o Polievku bojovať. 

''Za posledné hodiny sa toho veľa písalo a hovorilo, ale na mojom postoji v súvislosti s prestupom sa nič nezmenilo. Tak ako som sa dohodol s majiteľom MFK Dukla B.Bystrica p. Krnáčom pred začiatkom jarnej časti, že sezónu dohrám v B. Bystrici, tak to aj dodržím. Teší ma záujem o moju osobu. Vážim si to, ale prestup do iného klubu nie je momentálne otázkou dňa. Zostávam, som tu šťastný a spolu s tímom máme spoločný cieľ a tým je dostať sa v nadstavbovej časti do skupiny, ktorá bude hrať o titul a európske pohárové priečky,'' nadviazal vyjadrením Róbert Polievka.