Rybakinová vyradila Keysovú, Chačanov vyzve v osemfinále Zvereva

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rybakinová vyradila Keysovú, Chačanov vyzve v osemfinále Zvereva
Zverev si poradil s domácim Eubanksom.
Zverev si poradil s domácim Eubanksom.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. marca?

00:06 - Danielle Collinsová vstúpila do tohtoročného turnaja WTA 1000 v Miami prehrou v úvodnom sete, ale odvtedy vyhrala všetkých osem. Američanka, ktorá tento rok ukončí kariéru, v osemfinále zmietla vlaňajšiu semifinalistku Soranu Cirsteaovú 6:3, 6:2 a vo štvrťfinále sa stretne s Caroline Garciovou (H2H 3:0). Proti Francúzke bude útočiť na svoje prvé semifinále v aktuálnej sezóne.

23:46 - Hubert Hurkacz potreboval aj vo svojom druhom zápase na tohtoročnom Masters v Miami všetky tri sety. Šampión z roku 2021 zdolal Sebastiana Kordu 7:6, 6:7, 6:3 a vylepšil si vzájomnú bilanciu na 4:1. Poľská jednotka sa súpera pre osemfinále dozvie po súboji medzi Grigorom Dimitrovom a Yannickom Hanfmannom.

22:45 - Coco Gauffová prekvapivo končí v osemfinále na domácej tisícke v Miami. Američanka, ktorá na domácej pôde prehrala len druhýkrát od augusta minulého roka, podľahla 3:6, 6:1, 2:6 trápiacej sa Caroline Garciovej. Francúzka prerušila sériu siedmich prehier s hráčkami TOP 10 a prvýkrát v tejto sezóne postúpila do štvrťfinále. Vo svojom premiérovom v Miami vyzve Soranu Cirsteovú alebo Danielle Collinsovú.

22:22 - Viktoria Azarenková sa prvýkrát po šiestich rokoch dostala do štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Miami. Bývalá svetová jednotka v osemfinále zdolala Katie Boulterovú 7:5, 6:1 a zaútočí na svoje druhé tohtoročné semifinále proti Julii Putincevovej.

21:15 - Alex de Minaur v treťom kole turnaja Masters v Miami ani raz nezaváhal pri vlastnom podaní, hoci netrafil polovicu prvých servisov a zdolal Jana-Lennarda Struffa 7:6, 6:4. Vo svojom premiérovom osemifinále na floridskej tisícke sa stretne s rozbehnutým Fabianom Marozsánom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

20:40 - Jelena Rybakinová pokračuje v obhajobe minuloročného finále na Miami Open. Jedna z najväčších favoritiek a nasadená štvorka zdolala v osemfinále domácu nádej Madison Keysovú 6:3, 7:5 a pripísala si 20. víťazstvo v sezóne. Jej súperkou vo štvrťfinále bude ďalšia nasadená desiatka Maria Sakkariová.

20:20 - Julia Putincevová si po takmer dvoch rokoch zahrá štvrťfinále turnaja WTA 1000 a bude sa usilovať o najväčšie semifinále v kariére. Bývalá 27. hráčka sveta zdolala v osemfinále v Miami bývalú grandslamovú šampiónku Anhelinu Kalininovú, ktorá v predchádzajúcich kolách vyradila grandslamové šampiónky Caroline Wozniackú a Arynu Sabalenkovú, 6:4, 7:6. Vo štvrťfinále sa stretne s Victoriou Azarenkovou alebo Katie Boulterovou.

19:15 - Minuloročný semifinalista Karen Chačanov začal tretie kolo na turnaji Masters v Miami s veľkým náskokom, ale nakoniec zostal na kurte viac ako dve a pol hodiny. Nad minuloročným štvrťfinalistom a predminuloročným semifinalistom Franciscom Cerúndolom, ktorého na tomto mieste vyradil aj vlani, zvíťazil 6:1, 5:7, 7:6. V osemfinále vyzve Alexandra Zvereva.

19:00 - Alexander Zverev si v treťom kole prebiehajúceho Masters v Miami poradil bez straty setu 7:6, 6:3 s trápiacim sa domácim zástupcom Christopherom Eubanksom, ktorý mal možnosť ukončiť úvodný set. Bývalý finalista sa v osemfinále stretne s Franciscom Cerúndolom alebo Karenom Chačanovom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

17:45 - Fábián Marozsán zdolal v Miami Alexeja Popyrina 7:5, 6:3. Nadviazal na skalp člena TOP 10 Holgera Runeho a pri svojom štvrtom štarte na turnaji Masters postúpil do osemfinále. O vyrovnanie svojho najlepšieho umiestnenia na prestížnej tisícke sa stretne buď s Alexom de Minaurom alebo Janom-Lennardom Struffom.

16:40 - Maria Sakkariová má napokon v osemfinále turnaja WTA 1000 v Miami voľno. Z turnaja totiž odstúpila Anna Kalinská, ktorá v tomto roku zvládla všetkých päť súbojov s hráčkami TOP 10. Grékyňa si o semifinále a vyrovnanie svojho miestneho maxima zahrá s Madison Keysovou alebo Jelenou Rybakinovou.

06:09 - Daniil Medvedev zdolal na turnaji Masters v Miami Brita Camerona Norrieho 7:5, 6:1 a aj v treťom vzájomnom zápase ho porazil 2:0 na sety. V osemfinále si obhajca titulu z Ruska zmeria sily s Nemcom Dominikom Köpferom.

05:55 - Linda Nosková sa tretíkrát v sezóne a štvrtýkrát za posledných osem mesiacov stretla s Igou Swiatekovou, poľskej favoritke podľahla v treťom prípade. V 3. kole turnaja WTA 1000 v Miami 19-ročná Češka trápila svetovú jednotku viac ako dve a pol hodiny až do momentu, keď s minuloročnou šampiónkou prehrala 7:6, 4:6, 4:6. Čítajte viac.

05:52 - Svetová osmička Casper Ruud slávi premiérový úspech až vo svojom treťom dueli so Španielom Alejandrom Davidovichom na hlavnom okruhu. Na turnaji Masters v Miami zvíťazil 6:3, 6:4 a postúpil do osemfinále, v ktorom sa nórsky finalista z roku 2022 stretne s Čiľanom Nicolásom Jarrym.

05:34 - Denis Shapovalov v Miami na víťazstvo nad Stefanosom Tsitsipasom a zisk prvého skalpu hráča TOP 20 od októbra 2022 nenadviazal. V treťom kole Kanaďan prehral s 38. hráčom svetového rebríčka Matteom Arnaldim 3:6, 6:7. Taliansky mladík v prvom osemfinále na Masters 1000 narazí na Čecha Tomáša Macháča.