Trápenie favoritiek. Džabúrová padla štvrtýkrát po sebe, v Miami končí aj Ostapenková

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trápenie favoritiek. Džabúrová padla štvrtýkrát po sebe, v Miami končí aj Ostapenková
Džabúrová hľadá ideálnu fazónu.
Džabúrová hľadá ideálnu fazónu.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 24. marca?

23:42 - Jannik Sinner si stále môže zahrať svoje štvrté štvrťfinále na Masters v Miami. Minuloročný finalista a jeden z najväčších favoritov zdolal Tallona Griekspoora 5:7, 7:5, 6:1 po obrate a v osemfinále sa stretne s Martinom Dammom alebo Christopherom O'Connellom.

22:57 - Caroline Garciová sa tretíkrát v tomto roku stretla s Naomi Osakovou, ktorá sa vrátila po materskej prestávke, a bývalú svetovú jednotku a štvornásobnú grandslamovú šampiónku zdolala aj druhýkrát. V treťom kole v Miami zvíťazila po takmer dvoch hodinách 7:6, 7:5 a proti Coco Gauffovej sa bude usilovať o svoje prvé štvrťfinále na Floride.

22:00 - Aj nedeľný program narušil v Miami dážď. Prerušené boli všetky rozohraté zápasy, napríklad aj súboj Tomáša Macháča s Andym Murraym.

21:47 - Ďalej ide aj piata nasadená Gauffovej krajanka Jessica Pegulová po triumfe 7:5, 6:4 nad Kanaďankou Leylah Fernandezovou.

21:00 - Norbert Gombos si nezahrá v hlavnej súťaži dvojhry na challengeri 100 v španielskej Girone. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza nestačil v prvom kvalifikačnom kole na jedenásteho nasadeného Rumuna Cezara Creta a podľahol mu 2:6, 0:6 za 61 minút. Tridsaťtriročný slovenský daviscupový reprezentant sa vracia na kurty po decembrovej operácii zápästia, pričom to bol iba jeho tretí turnaj od vlaňajšieho októbra.

19:31 - Holger Rune nenájde východisko z krízy ani na prebiehajúcom podujatí v Miami. Dánsky supertalent sa s floridskou tisíckou rozlúčil dokonca už po prvom zápase po výprasku 1:6, 1:6 od 57. hráča sveta Fábiána Marozsána, ktorý si na podujatiach Masters pripísal aj tretí skalp hráča TOP 10. Maďar sa v treťom kole stretne s Alexejom Popyrinom, premožiteľom Jiřího Lehečku.

19:20 - Jiří Lehečka prekvapujúco skončil na Masters v Miami už po prvom zápase, najvyššie postavený Čech v rebríčku ATP podľahol dvakrát 4:6 Alexejovi Popyrinovi a len druhýkrát v sezóne nezvládol vstup do turnaja.

18:30 - Coco Gauffová mala pomalší štart do zápasu tretieho kola na turnaji 1000 v Miami. Nasadená trojka prehrávala 2:4 a čelila brejkbalom, no po ich eliminácii už ale nestratila ani gem a prekonala Océane Dodinovú 6:4, 6:0. V osemfinále sa americká jednotka stretne s Caroline Garciovou alebo Naomi Osakovou.

17:37 - Sorana Cirsteaová odplatila svetovej jedenástke Darii Kasatkinovej prehru 7:5, 6:2 spred niekoľkých týždňov a pri svojom 16. štarte na Miami Open postúpila len tretíkrát do osemfinále. Minuloročná semifinalistka sa stretne buď s Danielle Collinsovou, alebo Elinou Avanesianovou.

14:47 - Jozef Kovalík sa teší zo zisku siedmeho titulu. Slovenský tenista zvládol finále challengerového turnaja v Zadare. V boji o trofej zdolal na chorvátskej antuke bulharského súpera Adriana Andrejeva v dvoch setoch. Viac sa dočítate v článku.

06:24 - Jelena Ostapenková ani v treťom stretnutí s Annou Kalinskou neuhrala ani set, svetová desiatka schytala v treťom kole podniku WTA 1000 v Miami výprask 3:6, 1:6. Ruska, ktorá nedávno zažiarila skalpom Igy Swiatekovej a postupom do finále 1000 v Dubaji, vyzve vo svojom prvom semifinále na Miami Open ďalšiu hráčku z TOP 10 Mariu Sakkariovú.

06:22 - Sabalenková na turnaji v Miami končí, Rybakinová sa na postup opäť vytrápila.

06:15 - Ons Džabúrová v tejto sezóne stále hľadá formu. Svetová šestka skončila v Miami už po úvodnom zápase, keď podľahla Eline Avanesianovej 1:6, 6:4, 3:6. Pre úradujúcu wimbledonskú finalistku je to štvrtá prehra v rade, v aktuálnom ročníku vyhrala len dva zo siedmich duelov. Mladá Ruska vyzve vo svojom premiérovom treťom kole na turnajoch WTA 1000 domácu Danielle Collinsovú.

06:11 - Alexander Zverev začal Masters v Miami víťazstvom 6:2, 6:4 nad trápiacim sa Felixom Augerom-Aliassimom. Proti Kanaďanovi stratil na podaní iba dva fiftíny a po hodine a 17 minútach si vylepšil bilanciu na 6:2. O osemfinále sa bývalý finalista pobije s Christopherom Eubanksom.

06:08 - Sinner aj Alcaraz zvládli vstup do turnaja v Miami, Medvedev úspešne vykročil za obhajobou.

00:30 - Niekdajšia svetová jednotka Naomi Osaková, ktorá sa tento rok vrátila po materskej prestávke, pokračuje v zlepšenej forme aj v Miami. Po Elisabette Cocciarettaovej si v dvoch setoch poradila aj s Elinou Svitolinovou, svetovú sedemnástku zdolala za hodinu a pol 6:2, 7:6. Japonka, ktorá na Floride štartuje prvýkrát od predvlaňajšieho finále, sa v treťom kole stretne s Caroline Garciovou.

00:28 - Viktoria Azarenková zdolala v Miami finalistku januárového Australian Open a svetovú sedmičku Čeng Čchin-wen 6:4, 7:5 a prvýkrát po troch rokoch postúpila do osemfinále Miami Open. Trojnásobná šampiónka a bývalá svetová jednotka bude hrať s Katie Boulterovou.

00:25 - Casper Ruud dorazil do Miami po finálových účastiach v Los Cabos a Acapulcu a štvrťfinálovej účasti na Masters v Indian Wells. Predminuloročný finalista prekvapujúco potreboval proti Lucovi Van Asschemu všetky tri sety a francúzskeho tínedžera zdolal 7:6, 1:6, 6:1. V treťom kole sa stretne s Alejandrom Davidovichom Fokinom.

00:14 - Linda Nosková sa v treťom kole po tretí raz v tomto roku stretne so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou. Šampiónka z roku 2022, ktorá sa v Indian Wells pomstila Češke za prehru z Australian Open spred dvoch týždňov, v Miami deklasovala Camillu Giorgiovú dvakrát 6:1.