Sinner do finále. Collinsová o tretí titul, Hrunčáková s Jamrichovou do semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sinner do finále. Collinsová o tretí titul, Hrunčáková s Jamrichovou do semifinále
Collinsovú čaká vo finále súboj so svetovou štvorkou Jelenou Rybakinovou.
Collinsovú čaká vo finále súboj so svetovou štvorkou Jelenou Rybakinovou.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 29. marca?

22:00 - Jannik Sinner po fantastickom výkone rozdrvil v semifinále turnaja Masters 1000 v Miami obhajcu titulu Daniila Medvedeva. Rozbehnutý taliansky mladík zvíťazil v repríze minuloročného finále 6:1, 6:2 a piatykrát za pol roka znížil vzájomnú bilanciu na 5:6. Do finále na Floride postúpil po tretí raz a o prvú trofej z turnaja 1000 na pobreží Atlantiku sa stretne buď s Nemcom Alexandrom Zverevom, alebo Bulharom Grigorom Dimitrovom. Čítajte viac.

Zostrih zápasu.
Flashscore

13:00 - Britský tenista Andy Murray vynechá aprílové turnaje Monte Carlo Masters a Mníchov Open. Dôvodom je zranenie členka, ktoré utrpel na turnaji v Miami. Termín jeho návratu na dvorce nie je známy. Čítajte viac.

11:30 - Egyptský Šarm aš-Šajch bol svedkom slovenského súboja vo štvrťfinále turnaja ITF W15. Renáta Jamrichová porazila krajanku Salmu Drugdovú 5:7, 6:4 a 6:1. Mladšiu z dvojice čaká v sobotňajšom semifinále 15-ročná Češka Alena Kovačková. 

11:04 - Viktória Hrunčáková potvrdila úlohu favoritky a porazila Britku Katy Dunneovú vo štvrťfinále podujatia ITF W50 v slovinskej Murskej Sobote. Druhá nasadená hráčka sa v bitke o finále stretne s Češkou Dominikou Šalkovou.

08:52 - Jelena Rybakinová má za sebou najťažšiu cestu do finále turnaja WTA 1000 v Miami. Počas tŕnistej cesty do boja o titul prehrala 24-ročná Kazaška celkovo 69 gemov, čo je viac ako ktorákoľvek z jej predchodkýň od roku 1985.

08:37 - Aktuálne 53. hráčka sveta Danielle Collinsová z USA sa stala iba druhou hráčkou mimo TOP 50 rebríčka WTA, ktorá sa dostala do finále turnaja v Miami. Prvou bola pred dvoma rokmi Japonka Naomi Osaková.

05:33 - Deväť zápasov neporazený Carlos Alcaraz po pol roku opäť nestačil na Grigora Dimitrova. Vo štvrťfinále turnaja Masters 1000 v Miami prehral španielsky šampión z roku 2022 2:6, 4:6 a prišiel o šancu stať sa ôsmym mužským víťazom Sunshine Double. Pre 32-ročného Bulhara znamenal cenný skalp priblíženie sa návratu do TOP 10 po šiestich rokoch a semifinálovú konfrontáciu s Alexandrom Zverevom (H2H 1:7), s ktorým za uplynulú dekádu prehral sedem duelov po sebe. Čítajte viac.

Zostrih súboja Alcaraz - Dimitrov.
Flashscore

05:27 - Danielle Collinsová na domácom podujatí WTA 1000 v Miami zdolala Jekaterinu Alexandrovovú 6:3, 6:2 a po sérii 12 vyhratých setov v rade, v ktorých stratila dovedna len 24 gemov, postúpila štvrtýkrát v kariére a prvýkrát od Australian Open 2022 do finále. Tridsaťročná Američanka si zahrá o svoj tretí a najcennejší titul so svetovou štvorkou Jelenou Rybakinovou (H2H 1:3). Čítajte viac.