Slovan, Michalovce a Trenčín pred ligou prehrali. Úspešne iba Zvolen

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan, Michalovce a Trenčín pred ligou prehrali. Úspešne iba Zvolen

Zo slovenských tímov sa vo štvrtok tešil iba Zvolen.
Zo slovenských tímov sa vo štvrtok tešil iba Zvolen.HKM Zvolen
Hokejisti HKM Zvolen vo štvrtok vyhrali svoj posledný prípravný zápas nad Zlínom. V generálkach neuspeli Slovan, Michalovce a ani Trenčín.

BK Mladá Boleslav - Slavia Praha 7:0

Domáca Mladá Boleslav si zgustla na súperovi z nižšej súťaže a nedovolila mu streliť ani jeden gól. S bilanciou 1+1 stretnutie ukončil slovenský útočník Róbert Lantoši. Jednu asistenciu si pripísal aj Adam Jánošík, ale Pavol Skalický nebodoval. "Škodováci" vyhrali len svoj druhý z ôsmich prípravných zápasov.

Fehervár AV19 - Mountfield HK 4:5

Mountfield väčšinu stretnutia proti maďarskému súperovi prehrával, ale v závere tretej tretiny zachránil remízu slovenský útočník Alex Tamáši. V predĺžení následne rozhodol bývalý michalovský hokejista Christopher Lallancete.

PSG Berani Zlín - HKM Zvolen 2:3 sn

Zvolen už bez Maroša Jedličku, ktorý odišiel do zámoria na kemp Colorada, vo svojom poslednom prípravnom stretnutí porazil Zlín, ale nemal to s ním vôbec jednoduché. Na konci prvej tretiny inkasoval, v druhej otočili skóre Hults s Mudrákom, ale duel doputoval až do nájazdov, kde rozhodol Drake Rymsha.

Kometa Brno - Slovan Bratislava 3:1

Slovan podľahol Brnu aj v druhom vzájomnom prípravnom stretnutí po sebe, tentoraz to bol pre bratislavský klub o niečo prijateľnejší výsledok. O jediný presný zásah hostí sa v prostrednej časti hry postaral obranca Sersen. Tretia prehra v rade a takisto v generálke nie je pre "belasých" ideálna pozícia pred štartom Tipos Extraligy.

HC Olomouc - Dukla Trenčín 7:1

Trenčín sa predstavil na pôde silného súpera, čo sa ukázalo aj na výsledku. V Olomouci od začiatku ťahal za kratší koniec povrazu. Výsledkom bol jediný strelený gól v podaní Jozefa Baláža a až sedem inkasovaných. Za domácich sa raz presadil aj Slovák Silvester Kusko.

LHK Jestřábi Prostějov - Dukla Michalovce 4:2

Michalovce ťahali za kratší koniec aj proti účastníkovi druhej najvyššej českej súťaže a zaknihovali štvrtú prehru po sebe. Ani Dukla sa teda v generálke nenaladila ideálne, prehrala celkovo päť z ôsmich predsezónnych zápasov.