Šramková so Schmiedlovou vo finále proti sebe, Hrunčáková má singlový titul

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Šramková so Schmiedlovou vo finále proti sebe, Hrunčáková má singlový titul
Podarí sa Hrunčákovej dokráčať až k titulu?
Podarí sa Hrunčákovej dokráčať až k titulu?TASR
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 17. marca?

20:30 - Svetová jednotka Iga Swiateková potvrdila úlohu favoritky proti Marii Sakkariovej vo finále turnaja v Indian Wells. Získala svoj ôsmy titul z podnikov WTA 1000, druhý v tomto roku a svoju tohtosezónnu bilanciu vylepšila na 20:2. Čítajte viac.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

19:45 - Obe slovenské tenistky si so svojimi súperkami poradili. Schmiedlová prešla cez Bondarovú v dvoch setoch za hodinu a dvadsať minút 6:3, 6:2. Šramkovej stačili taktiež dva sety na postup. Po triumfe dvakrát 6:4 skončila na jej rakete Masárová. Slovenské finále o hlavnú časť pavúka v Miami je na programe v pondelok zhruba od 18:00.

14:00 - Začína sa ženská kvalifikácia na ďalšiu "tisícku" v USA, tentokrát na východe v Miami. Slovensko v nej bude mať dvojnásobné zastúpenie v podobe nasadenej jednotky Anny Karolíny Schmiedlovej a nenasadenej Rebeccy Šramkovej. Pokiaľ sa obe reprezentantky dostanú cez nedeľňajšie semifinále (štart približne o 18:00), stretnú sa v priamom súboji o hlavnú súťaž.

11:05 - Viktória Hrunčáková ovládla podujatie ITF W35 v talianskom Solarine, keď Američanku Robin Andersonovú zdolala hladko 6:2 a 6:3. Ide o jej prvý singlový titul od turnajov ITF z Budapešti, Trnavy a čínskeho Šen-čenu z roku 2018.

08:00 - Slovenka Viktória Hrunčáková bude v nedeľu od 9:30 bojovať o titul v talianskom Solarine. Na podujatí ITF W35 si jednotka turnaja vo finále zmeria sily s nenasadenou Američankou Robin Andersonovou.

V súčasnosti je Hrunčáková slovenskou trojkou.
V súčasnosti je Hrunčáková slovenskou trojkou.Flashscore

05:45 - Carlos Alcaraz ukončil v semifinále turnaja Masters v Indian Wells neporaziteľnosť Jannika Sinnera. Španielsky obhajca titulu otočil zápas, ktorý bol prerušený pre dážď z 0:1 na sety, a zvíťazil 1:6, 6:3, 6:2. Vo finále sa po roku opäť stretne s Daniilom Medvedevom, ktorý zdolal domáceho Tommyho Paula v troch setoch 1:6, 7:6, 6:2. Čítajte viac.

04:01 - Matteo Berrettini postúpil do finále kvalitne obsadeného challengru vo Phoenixe. V semifinále zdolal siedmeho nasadeného Austrálčana Alexandara Vukica 7:6, 7:6. Jeho finálovým súperom bude obhajca titulu Nuno Borges.