Jamrichová zvládla v Austrálii aj druhý súboj, Melbourne zažije dve české derby

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Jamrichová zvládla v Austrálii aj druhý súboj, Melbourne zažije dve české derby
Jamrichovú čakajú na Australian Open dve osemfinále.
Jamrichovú čakajú na Australian Open dve osemfinále.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 22. januára?

12:31 - Čeng Čchin-wen na Australian Open zmietla za hodinu hry 6:0, 6:3 Francúzku Océane Dodinovú a postupom do štvrťfinále vyrovnala svoje grandslamové maximum z minuloročného US Open. O jeho prekonanie sa 21-ročná Číňanka pokúsi v súboji s Ruskou Annou Kalinskou.

11:04 - Carlos Alcaraz pri premiére v osemfinále Australian Open zmietol 6:4, 6:4, 6:0 Srba Miomira Kecmanoviča, keď nečelil brejkbalu, nastrieľal 42 winnerov a urobil len 19 nevynútených chýb. Bilanciu duelov tejto fázy Grand Slamov si vylepšil na 7:1 a druhýkrát posunul svoje melbournské maximum. O skompletizovanie všetkých grandslamových semifinále si 20-ročný Španiel zahrá s Nemcom Alexandrom Zverevom.

10:29 - Alexander Zverev už druhýkrát na tohtoročnom Australian Open vyhral päťsetovú bitku. V osemfinále nemecký tenista zdolal po viac ako štyroch hodinách boja 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6 (10:3) Brita Camerona Norrieho a v Melbourne po troch rokoch postúpil do štvrťfinále. O vyrovnanie maxima z roku 2020 si zahrá s Carlosom Alcarazom alebo Miomirom Kecmanovičom.

09:45 - Anna Kalinská sa pozrie medzi najlepšiu osmičku turnaja v Melbourne. Na zdolanie talianskej protivníčky Paoliniovej jej stačili dva sety (6:4 a 6:2) a 79 minút.

08:02 - Tretí hráč sveta Daniil Medvedev v Melbourne porazil 6:3, 7:6, 5:7 a 6:1 portugalského outsidera Nuna Borgesa a tretíkrát postúpil do štvrťfinále Australian Open. Tento rok v ňom finalista z rokov 2021 a 2022 narazí na Poliaka Huberta Hurkacza, ten prešiel cez francúzsku prekážku menom Cazaux po setoch 7:6 (6), 7:6 (3) a 6:4.

05:57 - Štvrťfinále ženskej štvorhry v Melbourne prinesie pikantný súboj medzi minuloročnými šampiónkami Kateřinou Siniakovou a Barborou Krejčíkovou, ktoré sa proti sebe postavia na prvom Grand Slame od prerušenia ich úspešnej spolupráce v minulom roku. Siniaková a Austrálčanka Storm Hunterová vyzvú Krejčíkovú a nemeckú veteránku Lauru Siegemundovú, ktoré v osemfinále zdolali americko-ruské duo Emma Navarrová a Diana Šnajderová 6:4, 6:0.

05:15 - Adam Pavlásek a Uruguajčan Ariel Behar zdolali na Australian Open piate nasadené mexicko-britské duo Santiago González a Neal Skupski 3:6, 7:6, 6:4 a postúpili do štvrťfinále na druhom z posledných troch grandslamových podujatí. V ňom sa stretnú s česko-čínskym párom Tomáš Macháč a Zhizhen Zhang, obaja Česi bojujú o svoje prvé grandslamové semifinále.

05:07 - Rýchly proces Jamrichovej. Súperku zdolala za 60 minút a mieri do osemfinále AO.

04:22 - Devätnásťročná Nosková sa vo štvrťfinále Australian Open stretne s Dajanou Jastremskou. Dvadsaťtriročná Ukrajinka v osemfinále zdolala dvojnásobnú šampiónku Viktoriu Azarenkovú z Bieloruska 7:6, 6:4 a prekonala svoje grandslamové maximum z Wimbledonu 2019.

04:08 - Linda Nosková dva dni po tom, ako zdolala svetovú jednotku Igu Swiatekovú, postúpila na Australian Open už do štvrťfinále a tretíkrát si vylepšila svoje grandslamové maximum. Semifinálový zápas proti Eline Svitolinovej si v Margaret Court Arene neužila, keďže Ukrajinka po troch gemoch odstúpila pre bolesti chrbta. Viac v článku.