Mužskú dvojhru v Melbourne ovládol Sinner, Sie Šu-wej si z Austrálie odnáša dve trofeje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mužskú dvojhru v Melbourne ovládol Sinner, Sie Šu-wej si z Austrálie odnáša dve trofeje

Australian Open už pozná svojho majstra
Australian Open už pozná svojho majstraTASR/ Flashscore
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 28. januára?

20:14 - Šťastný Sinner po triumfe v Melbourne ďakoval rodičom: Dovolili mi vybrať si cestu.

17:00 - Jannik si titul zaslúžil. Nabudúce to vyhrám pre dcéru a manželku, odkazuje Medvedev.

13:44 - Australian Open už pozná svojho mužského šampióna pre rok 2024. Stal sa ním taliansky tenista Jannik Sinner, ktorý si v parádnom finále poradil s Daniilom Medvedevom a teší sa z premiérového grandslamového prvenstva. Viac v článku.

07:50 - Celý tenisový svet čaká na finále mužskej dvojhry Australian Open. Melbourne spozná nového víťaza tamojšieho Grand Slamu, o toto privilégium sa od 9:30 SEČ pobijú Jannik Sinner a Daniil Medvedev.

07:19 - Víťazkami ženskej štvorhry na Australian Open sa stala Taiwančanka Sie Šu-wej a belgická tenistka Elise Mertensová, ktoré vo finále zdolali ukrajinsko-lotyšskú dvojicu Ľudmila Kičenoková, Jelena Ostapenková 6:1 a 7:5. Sie Šu-wej tento rok v Melbourne triumfovala aj v miešanej štvorhre a trofej si z Austrálie odnáša prvýkrát.

Pre taiwanskú tenistku je to siedmy grandslamový titul vo štvorhre, o jeden viac má vďaka spomínanému víťazstvu v mixe. Belgičanka Mertensová má teraz na konte štyri deblové tituly na turnajoch Majors, keď už v roku 2021 vyhrala Australian Open po boku Aryny Sabalenkovej.