Tennis Tracker: Ruud recept na Djokoviča nenašiel. Srb získal 23. grandslam

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Ruud recept na Djokoviča nenašiel. Srb získal 23. grandslam

Aktualizované
Novak Djokovič ovládol French Open po tretí raz v kariére a raduje sa z 23. grandslamového titulu.
Novak Djokovič ovládol French Open po tretí raz v kariére a raduje sa z 23. grandslamového titulu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 11. júna?

20:00Najťažší grandslam. O to výnimočnejšie je získať rekord práve tu, zdôraznil Djokovič

19:00 - Andy Murray oslavuje svoj druhý challengerový titul v tomto roku a triumf po siedmich rokoch na tráve. Skúsený Brit začal prípravu na Wimbledon víťazstvom na domácej tráve v Surbitone, kde vo finále zdolal Rakúšana Jurija Rodionova (24) 6:3, 6:2. Viac informácií v článku.

18:30 - Novak Djokovič ovládol druhý grandslamový turnaj roka a prekonal rekord Rafaela Nadala v počte grandslamových trofejí. Srbský tenista oslavuje svoj 23. po finálovom víťazstve 7:6, 6:3, 7:5 nad Casperom Ruudom. Proti Nórovi triumfoval celkovo tretíkrát. Nórsky tenista naopak prehral svoje tretie grandslamové finále a na svoj prvý titul z hlavného okruhu stále čaká. 

06:45 - Jednozápasová kvalifikácia čaká štyroch slovenských tenistov v boji o hlavnú súťaž challengeru Bratislava Open. Na antukovom turnaji v hlavnom meste Slovenska sa v nedeľu predstavia postupne držitelia divokej karty Tomáš Lánik, Michal Krajčí, Miloš Karol a Lukáš Paulovič.

06:30 - Od 14:30 je na programe vyvrcholenie French Open v mužskom pavúku. Favoritom finále je Novak Djokovič, svet bude chcieť šokovať Casper Ruud