Klein v Miami pokoril Čecha Menšíka, Schmiedlová končí v 1. kole

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Klein v Miami pokoril Čecha Menšíka, Schmiedlová končí v 1. kole
Klein uspel v česko-slovenskom derby.
Klein uspel v česko-slovenskom derby.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 19. marca?

22:52 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v Miami. V pozícii kvalifikantky prehrala s Číňankou Si-jü Wang 1:6, 3:6.

21:45 - Slovenský tenista Lukáš Klein postúpil do hlavnej súťaže na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. Vo finálovom druhom kole kvalifikácie vyradil štvrtého nasadeného Čecha Jakuba Menšíka 7:6 (6), 7:5. Najlepší slovenský singlista tak opäť potvrdil, že na harde sa mu darí, aj na ďalšom prestížnom podujatí v Indian Wells sa dostal do hlavného pavúka.

20:27 - Ruská tenistka Diana Šnajderová postúpila do 2: kola dvojhry na turnaji WTA v Miami. V úvodnom kole zdolala domácu Američanku Venus Williamsovú 6:3, 6:3.

18:05 - Rýchly proces Kovalíka s príchuťou udeleného kanára. Slovenský tenista v prvom kole antukového turnaja v Zadare bleskovo prešiel cez Francúza Furnessa. Svojho protivníka zdolal za 59 minút 6:0 a 6:2. V ďalšej fáze ho čaká nasadená trojka - Maďar Piros.

16:55 - Aryna Sabalenková sa podľa informácií americkej televíznej stanice Tennis Channel napriek smrti svojho partnera Konstantina Kolcova zúčastní prebiehajúcej akcie WTA 1000 v Miami. Svetová dvojka ale nebude počas prestížneho floridského turnaja poskytovať žiadne rozhovory a nebude absolvovať tlačové konferencie.

15:45 - Slováci už poznajú súperov na finálovom turnaji Davis Cupu. Kapitána žreb príliš nepotešil.

11:23Emma Raducanuová sa pre ďalšie zdravotné problémyna poslednú chvíľu odhlásila z prestížneho turnaja v Miami, ktorý sa začína na Floride. Dvadsaťjedenročnú britskú tenistku trápia bolesti chrbta. Pred troma rokmi vyhrala Grand Slam v New Yorku ako prvá hráčka z kvalifikácie. Potom už na tento úspech nadviazať nedokázala. Vlani sa podrobila operáciám zápästia aj členku. V minulom týždni vypadla v Indian Wells v treťom kole so svetovou dvojkou Arynou Sabalenkovou.

09:22 - Obhajobe titulu predchádzali náročné chvíle. Mal som problém byť na kurte, priznal Alcaraz.

08:09 - Po postupe cez krajanku Rebeccu Šramkovú a prieniku do hlavnej časti turnaja Miami Open si Anna Karolína Schmiedlová v prvom kole americkej "tisícky" zahrá proti Wang Si-jü. S Číňankou sa na tvrdom povrchu stretla aj v auguste 2023 v Prahe, Slovenka vtedy vyhrala 2:1 na sety.

07:48 - Jozefa Kovalíka čaká v chorvátskom Zadare prvé kolo tamojšieho antukového turnaja. Oponentom mu bude francúzsky tenista Evan Furness, hráč zo 602. miesta rebríčka ATP. Od 14:30 by sa títo protivníci mali stretnúť po tretí raz. V doterajších dvoch dueloch si zmerali sily takisto na antuke, v oboch prípadoch sa tešil Slovák.

00:29 - Svetová dvojka Aryna Sabalenková podľa bieloruských zdrojov prišla o priateľa Konstantina Kolcova. Bývalý bieloruský hokejista, ktorý nastupoval aj v NHL za Pittsburgh Penguins, zomrel vo veku 42 rokov. V súčasnosti mal byť spoločne so svojou partnerkou v Miami, kde je Sabalenková nasadenou dvojkou turnaja WTA 1000. Jej štart je však teraz veľmi nepravdepodobný.

00:10 - Lukáš Klein postúpil do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. V 1. kole zdolal 18. nasadeného Francúza Benoita Paireho 6:1, 7:6 (2). V boji o postup do hlavnej súťaže ho čaká štvorka Jakub Menšík. Český hráč zdolal Lucu Nardiho 6:4, 6:2. Talian nedávno prekvapujúco vyradil v 3. kole podujatia v Indian Wells svetovú jednotku Novaka Djokoviča. Česko-slovenský duel je na programe 19. marca od 19:00.