Miami videlo súboj Sloveniek, Alcaraz triumfom v Indian Wells napodobnil Beckera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Miami videlo súboj Sloveniek, Alcaraz triumfom v Indian Wells napodobnil Beckera
Schmiedlová porazila svoju krajanku.
Schmiedlová porazila svoju krajanku.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 18. marca?

20:37 - Hlavnú súťaž v Miami si zahrá Schmiedlová, vo finále kvalifikácie zdolala Šramkovú.

11:16 - Kvalifikácia na hlavné podujatie WTA v Miami uvidí vo svojom finále súboj slovenských tenistiek. V pondelok podvečer by sa zhruba od 17:30 mali proti sebe postaviť Anna Karolína Schmiedlová a Rebecca Šramková.

08:01 - Carlos Alcaraz v nedeľu ako iba druhý v histórii dokázal obhájiť titul na prestížnom turnaji Masters 1000 v Indian Wells ešte pred oslavou 21. narodenín. Ako prvému sa to podarilo legendárnemu Nemcovi Borisovi Beckerovi.

05:46 - Bývalý šiesty hráč sveta Matteo Berrettini prvý turnaj po zranení pravého členka na minuloročnom US Open titulom nezakončil. Vo finále tradične kvalitne obsadeného challengera vo Phoenixe 27-ročný Talian podľahol 5:7, 6:7 Portugalcovi Nunovi Borgesovi, ktorý dokázal obhájiť svoj minuloročný najcennejší triumf.

00:10 - Alcaraz obhájil titul v Indian Wells, vo finále opäť zdolal Medvedeva.