Tennis Tracker: Slovenský duel vyhrala Hrunčáková, Šramková zvládla kvalifikáciu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Slovenský duel vyhrala Hrunčáková, Šramková zvládla kvalifikáciu

Aktualizované
Hrunčáková zdolala Kučovú.
Hrunčáková zdolala Kučovú.hamburg-open.com
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 24. júla?

21:45 - Najvyššie nasadený Jiří Lehečka začne odštartuje svoje pôsobneie na turnaji ATP 250 v chorvátskom Umagu zápasom proti bývalej svetovej trojke a grandslamovému šampiónovi Dominikovi Thiemovi. Rakúšan, ktorý sa už niekoľko rokov trápi, si v úvodnom kole poradil s Facundom Bagnisom 6:4, 7:5 a vyhral už svoj piaty zápas na tomto podujatí.

Najlepšie momenty zo zápasu.
Flashscore

19:40 - Ruská tenistka Mirra Andrejevová postúpila do 2. kola na turnaji WTA v Lausanne po triumfe nad Dajanou Jastremskou z Ukrajiny 6:0 a 6:2.

16:57 - Nadia Podoroská vstúpila do antukového turnaja v Hamburgu víťazstvom 6:1, 7:5 nad Viktorijou Tomovovou z Bulharska. V druhom kole Argentínčanka vyzve víťazku zápasu medzi Arantxou Rusovou a Mariou Timofejevovou.

Zostrih stretnutia.
Flashscore

16:50 - Srbský tenista Laslo Djere postúpil do 2. kola na turnaji ATP v Hamburgu. V prvom kole zdolal šiesteho nasadeného Argentínčana Tomasa Martina Etcheverryho 7:6 (2) a 6:3.

Zostrih zápasu Djere - Etcheverry
Flashscore

16:02 - Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa prebojovala do hlavnej súťaže na turnaji WTA vo Varšave. Vo finále kvalifikácie zdolala v pondelok Austrálčanku Maddison Inglisovú jednoznačne 6:1 a 6:0.

15:28 - Kolumbijská tenistka Camila Osoriová zvládla prvé kolo na turnaji v nemeckom Hamburgu a po dvoch hladkých setoch postúpila cez Rusku Kamillu Rachimovovú (6:4, 6:3).

Zostrih zápasu Rachimová - Osoriová
Flashscore

15:16 - Belgičanka Yanina Wickmayerová zdolala v úvodnom kole Polan Open Japonku Nao Hibinovú 6:2, 6:4. Ďalej ide aj Nemka Laura Siegemundová po triumfe 6:4, 6:1 nad domácou Poľkou Majou Chwalinskou.

14:57 - Súboj Sloveniek na Poland Open vyhrala Hrunčáková, čaká ju mladučká Češka.

11:16 - V akcii sa predstavia aj slovenskí zástupcovia. Rebecca Šramková nastúpi vo finále kvalifikácie turnaja WTA 250 vo Varšave proti Austrálčanke Maddison Inglisovej, zatiaľ čo šestnásťfinále Poland Open prinesie duel Viktórie Hrunčákovej s Kristínou Kučovou.

06:44 - Novak Djokovič sa pre únavu odhlásil z augustového turnaja ATP Masters 1000 v Toronte, na ktorom mal byť nasadenou dvojkou.

"V Kanade pred skvelými fanúšikmi som hral vždy rád. Po rozhovoroch s mojím tímom som sa však rozhodol, že v Toronte sa tento rok nepredstavím. Som presvedčený o tom, že je to správne rozhodnutie a verím, že riaditeľ turnaja Karl Hale ho pochopí," uviedol. Po Srbovom odhlásení sa priamo do hlavnej súťaže dostane wimbledonský štvrťfinalista Američan Christopher Eubanks.

06:11 - Celkovo 14 zápasov vo dvojhre ponúkne v pondelok turnaj ATP 500 a WTA 250, ktorý hostí nemecký Hamburg. Na miestnych antukových dvorcoch sa okrem iných predstavia 34. hráč svetového rebríčka Tomás Martín Etcheverry a skúsený Francúz Richard Gasquet.