Arnaldi so Sinnerom porazili súperov a pre Taliansko vyhrali Davisov pohár

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Arnaldi so Sinnerom porazili súperov a pre Taliansko vyhrali Davisov pohár

Sinner výrazne dopomohol Taliansku k víťazstvu v Davisovom pohári.
Sinner výrazne dopomohol Taliansku k víťazstvu v Davisovom pohári.Profimedia
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 26. novembra?

20:28 - Je dobojované! Jannik Sinner si za 82 minút poradil s Alexom de Minaurom 6:3, 6:0, získal druhý bod vo finálovom súboji medzi Talianskom a Austráliou, čo znamená, že krajina z Apeninského polostrova, sa stala víťazom Davisovho pohára za rok 2023! Záverečná štvorhra sa už hrať nebude.

18:44 - Matteo Arnaldi porazil Alexeia Popyrina a vybojoval prvý bod vo finále Davis Cupu pre Taliansko. V bitke 44. a 40. hráča sveta zvíťazil 7:5, 6:2 a 6:4 bez jednej minúty za dve a pol hodiny.

14:45 - Slovenskí tenisti sa predstavia v kvalifikácii o postup na finálový turnaj Davisovho pohára 2024 v Srbsku. Rozhodol o tom nedeľňajší žreb v Malage. Hrať sa bude 2. a 3. alebo 3. a 4. februára 2024. Čítajte viac.

13:05 - Slovenské tenistky privítajú v kvalifikácii o postup na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej 2024 Slovinsko. Rozhodol o tom nedeľňajší žreb v Malage. Hrať sa bude 12. a 13. apríla s najväčšou pravdepodobnosťou v bratislavskom NTC. Čítajte viac.

13:00 - Novak Djokovič zdôraznil, že berie na seba zodpovednosť za sobotňajšiu semifinálovú prehru Srbska v Davisovom pohári s Talianskom, keď nepremenil tri mečbaly proti Jannikovi Sinnerovi. Čítajte viac.

08:00 - Šéf Australian Open Craig Tiley vyhlásil, že je stále presvedčený o tom, že Rafael Nadal sa v januári v Melbourne Parku predstaví. Verí tomu aj napriek zraneniam tenistu, ktoré ho v poslednom období trápia. Čítajte viac.

07:40 - Jannik Sinner sa stal v sobotu len druhým tenistom, ktorý porazil Novaka Djokoviča dvakrát v jeden deň. Prvý bol Jo-Wilfried Tsonga na turnaji Bangkok Open v roku 2008.

07:35 - Finále Davis Cupu je tu. Od 16:00 sa o "šalátovú misu" pobijú Austrália s Talianskom. Triumfujú protinožci, ktorí by tak dali zabudnúť na minuloročné finálové sklamanie proti Kanade, alebo tenisti z Apeninského polostrova, ktorí sa do bitky o pohár dostali po 25 rokoch?