Štvrté miesto nepovažujem za výhru. Dôležitejší je vývoj tímu, hovorí Postecoglou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Štvrté miesto nepovažujem za výhru. Dôležitejší je vývoj tímu, hovorí Postecoglou
Postecoglou zdôraznil, že prípadné umiestnenie mimo TOP 4 v anglickej Premier League nebude považovať za sklamanie.
Postecoglou zdôraznil, že prípadné umiestnenie mimo TOP 4 v anglickej Premier League nebude považovať za sklamanie.Reuters
Manažér Tottenhamu Ange Postecoglou (58) po sobotňajšej prehre 0:3 s Fulhamom povedal, že ho viac zaujíma budovanie konkurencieschopného tímu ako umiestnenie v prvej štvorke Premier League.

Tottenham by sa v prípade víťazstva posunul pred Aston Villu na štvrté miesto v tabuľke, ale prehra len zabezpečila, že zverenci trénera Postecogloua zostali na piatom mieste s 53 bodmi.

Na otázku, či Spurs ešte môžu skončiť na štvrtom mieste a získať posledné postupové miesto do Ligy majstrov, Austrálčan novinárom odpovedal: "Štvrté miesto nevnímam ako výhru. Nechcem skončiť na štvrtom mieste, ak sme ako tím nevyrástli a nevyvíjali sa."

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

"Štvrté miesto by bolo skvelé, ak by som mal pocit, že rastieme ako tím a vytvárame niečo, čo nám prinesie úspech v budúcom roku. Štvrté miesto však nie je naším cieľom," zdôraznil Postecoglou jasne. "Ak budeme budúci rok konkurencieschopní, potom nebudem sklamaný, ak tento rok skončíme piati," dodal.

Fulham - Tottenham 3:0