Hrunčáková odstúpila zo štvorhry v Soule, Pokorný na Slovak Open končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hrunčáková odstúpila zo štvorhry v Soule, Pokorný na Slovak Open končí
Aktualizované
Hrunčáková v Soule skončila.
Hrunčáková v Soule skončila.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 11. októbra?

19:22 - Slovenský tenista Lukáš Pokorný nepostúpil do 2. kola dvojhry na bratislavskom challengeri Slovak Open. V úvodnom kole prehral so siedmym nasadeným Američanom Maximom Cressym v dvoch setoch 6:7, 3:6.

Pokorný si držal podanie v prvom sete stretnutia proti hráčovi, ktorý je o 500 miest vyššie v rebríčku ATP. Rozhodnúť musel na centri v NTC až tajbrek, Cressy v ňom potvrdil rolu favorita a zvládol ho po výsledku 7:4. O druhom sete rozhodol brejk vo štvrtom geme, Američan využil hneď prvú možnosť a dotiahol duel do víťazného konca.

18:20 - Miloš Karol s Petrom Benjamínom Privarom postúpili do druhého kola štvorhry na turnaji Slovak Open 2023. V úvodnom kole zvíťazili nad francúzskou dvojicou Theo Arribage, Luca Sanchez a zdolali ju 6:4, 3:6, 10-4 za 72 minút. Slovenský pár, ktorý v Bratislave štartuje vďaka voľnej karte, si v súboji o postup do štvrťfinále zmeria sily s lepšou z dvojíc Frantzen, Jebens - Arends, Veldheer.

17:11 - Medzi osmičku najlepších mieri na turnaji ATP v Šanghaji aj Andrej Rubľov. Piaty nasadený Rus vyradil Tommyho Paula z USA, ktorého po hodine a 36 minútach zdolal dvakrát 7:5.

Zostrih zápasu Paul - Rubľov
Flashscore

16:16 - Britský tenista Andy Murray sa pre zranenie odhlási z turnaja ATP Japan Open v Tokiu. Tridsaťšesťročný hráč tak predčasne ukončí svoje pôsobenie na turnajoch v Ázii, kde dokázal vyhrať len jeden zo štyroch zápasov. Dvojnásobný wimbledonský šampión sa chce dať dokopy pred podujatím v Bazileji, ktoré sa začne 23. októbra. Potom by mal štartovať na turnaji Masters v Paríži a v novembri aj na podujatí v Metz. 

15:47 - Po Caroline Garciovej nezvládla vstup do turnaja WTA 500 v Zhengzhou ani Maria Sakkariová. Grécka jednotka, ktorá pred pár dňami definitívne prišla o možnosť sa kvalifikovať na Turnaj majsteriek, nestačila 6:7, 3:6 na domácu Qinwen Zhengovú. Číňanka sa o semifinále pobije s Anhelinou Kalininovou.

Zostrih zápasu Zhengpvá – Sakkariová
Flashscore

15:01 - Carlos Alcaraz pokračuje po wimbledonskom triumfe v nepresvedčivých výkonoch a ďalej čaká na ďalší titul. Najvyššie nasadený hráč a najväčší favorit skončil na prebiehajúcom Masters v Šanghaji už v osemfinále po porážke 7:5, 2:6, 4:6 s Grigorom Dimitrovom a skomplikoval si boj o post koncoročnej svetovej jednotky. Bulhar, ktorý si pripísal svoj iba štvrtý kariérny skalp tenistu z TOP 2, bude vo štvrťfinále čeliť Nicolásovi Jarrymu. Viac v článku.

Zostrih zápasu Alcaraz – Dimitrov
Flashscore

14:15 - Španielska tenistka Sara Sorribesová Tormová postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Hongkongu. V úvodnom kole deklasovala domácu Ho Ching Wu 6:1, 6:0. Ďalej ide aj tretia nasadená Belgičanka Elise Mertensová po triumfe 6:1, 6:4 nad Austrálčankou Dariou Savilleovou.

14:05 - Fínsky tenista Otto Virtanen postúpil do 2. kola dvojhry na bratislavskom challengeri Slovak Open. V úvodnom kole zdolal piateho nasadeného Brita Liama Broadyho v troch setoch 7:6 (5), 1:6, 6:2. Jeho ďalší súper bude Slovák Lukáš Klein.

Na turnaji pokračuje aj Gabriel Diallo z Kanady, keď triumfoval nad Britom Arthurom Ferym 7:5, 6:1. O postup do štvrťfinále zabojuje proti najvyššie nasadenému Dominicovi Thiemovi z Rakúska.

13:24 - Caroline Garciová sa po prvom zápase rozlúčila s turnajom WTA 500 v Zhengzhou a potvrdila svoju slabú tohtoročnú formu. Úradujúca šampiónka Turnaja majsteriek nevyužila štyri mečbaly na returne, z toho tri v rade, a s Jasminou Paoliniovou prehrala 6:3, 4:6, 5:7. 

Zostrih stretnutia Paoliniová - Garciová.
Flashscore

11:45 - Jekaterina Alexandrovová ukončila obhajobu titulu v juhokórejskom Soule v druhom kole. Nasadená trojka a svetová dvadsaťdvojka prehrala 3:6, 6:7 s bývalou svetovou dvanástkou Yaninou Wickmayerovou, ktorá sa vo štvrťfinále stretne s Polinou Kudermetovovou. Ruska sa tak ďaleko na turnajoch WTA dostala prvýkrát v kariére.

11:02 - Ugo Humbert pokračuje vo skvelých výkonoch z posledných mesiacov. Francúz už na druhom turnaji v rade vyradil hráča z prvej desiatky rebríčka a v osemfinále Masters v Šanghaji si poradil s Jeffreym Johnom Wolfom 6:1, 6:2 len za 58 minút hry. O najväčšie semifinále svojej kariéry si zahrá s Tommym Paulom alebo Andrejom Rubľovom.

Zostrih stretnutia Humbert - Wolf.
Flashscore

10:42 - Zo zápasu štvorhry, v ktorom sa mala predstaviť aj Viktória Hrunčáková, nakoniec nič nebude. Slovenka so svojou holandskou spoluhráčkou nenastúpili na duel prvého kola. Nahradí ich čínsko-taiwanská dvojica Juanová - Liangová.

10:29 - Nicolás Jarry zdolal v Šanghaji 6:3, 5:7, 6:3 Diega Schwartzmana, ktorý sa v čínskej metropole rozbehol a prvýkrát od minuloročného French Open vyhral tri zápasy po sebe. Čiľan si tak zaistil svoju premiérovú účasť vo štvrťfinále turnajov Masters a obzerá sa po lepšom z duelu medzi Carlosom Alcarazom a Grigorom Dimitrovom.

09:28 - Nadal späť na Australian Open? Môžem to exkluzívne prezradiť, vraví riaditeľ turnaja.

08:35 - Marie Bouzková sa po deblovom triumfe v Pekingu so Španielkou Sarou Sorribesovou vezie na víťaznej vlne aj v Soule, kde po podarenom vstupe do dvojhry zvládla aj prvé kolo vo štvorhre. S bývalou najlepšou deblistkou sveta Bethanie Mattekovou-Sandsovou na úvod zmietli 6:0, 6:2 domáce duo Backová - Jeongová a postúpili do štvrťfinále.

08:07 - Tomáš Macháč sa po úspešných a náročných týždňoch rozhodol pre krátky odpočinok. Český tenista, ktorý za posledný mesiac vyhral 16 zo 17 zápasov, získal dva challengerové tituly a v piatok oslávi 23. narodeniny, tento týždeň nebude obhajovať semifinále na challengeri v Bratislave. Už cez víkend ho totiž čaká kvalifikácia halového turnaja ATP 250 vo švédskom Štokholme.

07:12 - Viktória Hrunčáková v rámci dvojhry turnaja v Soule vypadla, pokračovať však na podujatí bude vo štvorhre. So spoluhráčkou Arantxou Rusovou budú čeliť rusko-taiwanskému páru Kromačevová-Wuová.

06:48 - Po postupe Kleina i Gombosa a vypadnutí Molčana sa na bratislavskom challengeri Slovak Open predstaví ďalší slovenský zástupca. Lukáš Pokorný vyzve o viac ako 500 miest lepšie postaveného protivníka z Ameriky - súperom mu bude Maxime Cressy.