Mihalíková s prehrou v deblovovom finále, pre Rybakinovú druhý titul v tomto roku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Mihalíková s prehrou v deblovovom finále, pre Rybakinovú druhý titul v tomto roku
Slovenka cennú trofej nezískala.
Slovenka cennú trofej nezískala.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. februára?

23:17 - Americký tenista Tommy Paul triumfoval na turnaji ATP v Dallase. Druhý nasadený domáci hráč zdolal vo finále dvojhry krajana Marcosa Girona v troch setoch 7:6 (3), 5:7 a 6:3 a získal svoj druhý titul na hlavnom profesionálnom okruhu. Predtým sa tešil z triumfu aj v roku 2021 v Štokholme.

18:24 - Česká tenistka Karolína Plíšková sa stala víťazkou turnaja WTA v rumunskom meste Kluž. V nedeľnom finále dvojhry zdolala domácu ôsmu nasadenú hráčku Anu Bogdanovú 6:4, 6:3. Plíšková nestratila v Kluži ani set a dočkala sa turnajového triumfu po štyroch rokoch. Celkovo získala už 17. titul v kariére na okruhu WTA.

17:02 - Ugo Humbert ovládol druhý domáci halový turnaj ATP 250 po sebe. Po jesennom triumfe v Métach nenašiel premožiteľa ani v Marseille, kde vo svojom celkovo piatom finále zdolal na tretí pokus Bulhara Grigora Dimitrova, nadviazal na skalp minuloročného šampióna Huberta Hurkacza a získal piaty titul.

15:50 - Mihalíková titul v Rumunsku nezískala, finále štvorhry vyhralo duo Američaniek.

15:30 - Jelena Rybakinová ako prvá v roku 2024 oslavuje svoj druhý titul na hlavnom okruhu. Mesiac po triumfe v Brisbane ovládla 24-ročná Kazaška ďalšie podujatie WTA 500 v Abú Dabí, keď vo finále zdolala Rusku Dariu Kasatkinovú 6:1, 6:4. Svoje celkovo 16. finále premenila na siedmu trofej. Viac v článku.

14:47 - Ukrajinská tenistka Marta Kosťuková postúpila do 2. kola na turnaji WTA v katarskej Dauhe. V nedeľnom zápase triumfovala nad Američankou Caroline Dolehideovou 6:3, 7:5. Ukrajinka Lesia Curenková zdolala Zeynep Sonmezovú z Turecka 7:5, 6:3. V 1. kole uspela aj Češka Kateřina Siniaková, ktorá zvíťazila nad Donnou Vekičovou z Chorvátska 7:5, 6:1.

12:10 - Dauha uvidí návrat Swiatekovej. Poľka bude chcieť v Katare zabudnúť na Australian Open.

10:57 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková má veľkú šancu na zisk trofeje. So spoluhráčkou Harriet Dartovou nastúpia od 14:00 na finálový súboj štvorhry turnaja v Kluži. V rumunskom dueli o titul budú ich súperkami americké protivníčky McNallyová a Muhammadová.

08:49 - Okrem podujatí v Argentíne a USA vrcholí aj turnaj vo francúzskom Marseille. O titul z halovej akcie sa od 15:30 pobije domáci Ugo Humbert s bulharským súperom Grigorom Dimitrovom.

7:31 - Domáci Marcos Giron a Tommy Paul budú hrať o triumf v americkom Texase. Obaja tenisti sa stretnú už po ôsmy raz, pričom lepšou bilanciou sa môže pochváliť Giron (5-2).

7:20 - Finále v Córdobe nebude iba o Argentínčanoch. Favorizovaný Sebastian Báez v semifinále antukového podujatia nestačil na Luciana Darderiho (1:6, 6:3, 3:6) a o titul si zahrá 21-ročný Talian.

01:45 - Američan Marcos Giron zdolal v semifinále turnaja Dallas Open Francúza Adriana Mannarina v dvoch setoch 6:1 a 6:3 a druhýkrát v kariére si zahrá o turnajovú trofej. Girona v Texase zdobí servis, počas celého turnaja nestratil ani jedno podanie.

00:44 - Antukový turnaj v argentínskej Córdobe má prekvapujúceho finalistu. Vo veku 33 rokov sa ním stal domáci hráč Facundo Bagnis, ktorý v semifinále zdolal krajana Federica Coriu v dvoch setoch 6:3 a 7:5.