Prekvapenia na Indian Wells: Djokovičovo trápenie a nečakané odstúpenie Vondroušovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Prekvapenia na Indian Wells: Djokovičovo trápenie a nečakané odstúpenie Vondroušovej
Vondroušová sa v 3. kole Indian Wells nepredstaví.
Vondroušová sa v 3. kole Indian Wells nepredstaví.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 10. marca?

23:20 - Jasmine Paoliniová pred dvoma týždňami vo finále dubajskej tisícky prekonala Annu Kalinskú a Rusku zdolala aj v treťom kole prebiehajúceho podujatia v Indian Wells. Talianka zvíťazila 6:3, 3:6, 6:4 a v osemfinále sa stretne s Naďou Podoroskou alebo Anastasiou Potapovovou.

22:45 - Carlos Alcaraz začal obhajobu svojho triumfu na turnaji Masters v Indian Wells prehratým setom s Matteom Arnaldim, ale v ďalších štyroch setoch stratil len šesť gemov. Minuloročný šampión nedal v treťom kole šancu trápiacemu sa Félixovi Augerovi-Aliassimemu a po víťazstve 6:2, 6:3 postúpil do osemfinále. Tam sa stretne s Fabianom Marozsánom, s ktorým vlani v Ríme senzačne prehral.

22:12 - Madison Keysová končí svoj prvý tohtoročný turnaj prehrou 4:6, 1:6 s Juliou Putincevovou v treťom kole turnaja  v Indian Wells. Ruská rodáčka reprezentujúca Kazachstan vyzve vo svojom prvom osemfinálovom zápase na tomto podujatí svetovú jednotku Igu Swiatekovú.

22:04 - Alex de Minaur vyhral aj svoj tretí zápas proti Alexandrovi Bublikovi, keď ho v treťom kole na turnaji Masters v Indian Wells zdolal 7:5, 6:0. Je to jeho siedme víťazstvo v rade. O svoje premiérové štvrťfinále v kalifornskej púšti si zahrá buď s Alexandrom Zverevom, alebo Tallonom Griekspoorom.

20:35 - Stefanos Tsitsipas zvíťazil v súboji trápiacich sa hráčov v treťom kole prvého tohtoročného Masters v Indian Wells. Najlepší grécky tenista zdolal minuloročného semifinalistu Francesa Tiafoea, ktorý vypadne z prvej dvadsiatky rebríčka, dvakrát 6:3. V kalifornskej púšti bude chcieť postúpiť do štvrťfinále a vyrovnať svoje maximum proti Andrejovi Rubľovovi alebo Jiřímu Lehečkovi.

20:22 - Linda Nosková zažiarila na januárovom Australian Open skalpom najväčšej favoritky Igy Swiatekovej, no v treťom kole turnaja v kalifornskom Indian Wells recept na svetovú jednotku nenašla. Posledná česká nádej v ženskej dvojhre prehrala napriek skvelému začiatku 4:6, 0:6.

15:20 - Norbert Gombos nezvládol semifinále kvalifikácie na challengri v nemeckom Hamburgu. V boji proti Britovi Harrymu Wendelkenovi, ktorý sa stal jeho súperom na poslednú chvíľu, keď nahradil krajana Hamisha Stewarta, prehral slovenský tenista 4:6, 5:7.

11:30 - Slovenka Katarína Kužmová prehrala finále turnaja ITF W15 v egyptskom El-Sheikhu. V súboji dvoch najvyššie postavených hráčok pavúka nestačila na Češku Annu Siskovú po výsledku 4:6, 6:4 a 2:6.

10:00 - V Indian Wells skončilo už šesť hráčok z TOP 10. Z turnaja odstúpila obhajkyňa titulu Jelena Rybakinová a tiež Markéta Vondroušová, úvodný zápas nezvládli Jessica Pegulová, Ons Džabúrová, Čeng Čchin-wen ani Jelena Ostapenková.

07:53 - Daniil Medvedev úspešne vykročil za obhajobou minuloročného finále v Indian Wells. Najlepší ruský tenista začal na prvom tohtoročnom podniku série Masters hladkou výhrou 6:2, 6:3 nad Robertom Carballésom, ktorému nepovolil set ani v treťom vzájomnom súboji. Jeho protivníkom v treťom kole bude Sebastian Korda. Viac informácií v článku.

07:14 - Hubert Hurkacz prvýkrát v tohtoročnej sezóne odchádza z turnaja bez jediného víťazstva. Aktuálne ôsmy hráč sveta nestačil v druhom kole na Masters v Indian Wells po výsledku 0:6, 7:6, 2:6 na veterána Gaëla Monfilsa a môže prísť o pozíciu v TOP 10 rebríčku. Francúz si o osemfinále zahrá s bývalým šampiónom Cameronom Norriem (H2H 3:0).

06:52 - Čeng Čchin-wen v januári parádne využila priaznivý žreb a prebojovala sa do finále Australian Open. Po skončení otváracieho grandslamu sezóny sa však aktuálnej svetovej osmičke nedarí a v Indian Wells to potvrdila, keď nezvládla hneď úvodný zápas s krajankou Jüan Jüe. Menej úspešná z Číňaniek zvíťazila hladko 6:4 a 6:3, pripísala si svoj prvý skalp hráčky TOP 10 a ďalej nadväzuje na triumf z Austinu.

06:45 - Markéta Vondroušová postúpila pri štyroch z piatich predchádzajúcich štartov v Indian Wells minimálne do osemfinále, ale tento rok si o účasť medzi najlepšou šestnástkou nezahrá. Česká jednotka a nasadená sedmička zatiaľ z neznámeho dôvodu nenastúpi k zápasu tretieho kola s Martou Kosťukovou.

06:06 - Aryna Sabalenková takmer nezvládla ani svoj druhý zápas po triumfe na januárovom Australian Open. Svetová dvojka začala v Indian Wells takmer trojhodinovou bitkou s Peyton Stearnsovou a proti domácej outsiderke dvakrát returnovala na zotrvanie v zápase a likvidovala celkom štyri mečbaly na príjme. Minuloročná finalistka zdolala Američanku 6:7, 6:2, 7:6 a v treťom kole nastúpi proti Emme Raducanovej (H2H 0:0). Čítajte viac.

04:55 - Slovensko je po ostatnej noci bez zastúpenia v hlavných pavúkoch ženskej a mužskej dvojhry na Indian Wells. Lukáš Klein bol viac ako vyrovnaným súperom pre Nóra Caspera Ruuda, avšak aktuálne 141. hráč sveta nemal proti účastníkovi TOP 10 šancu na postup. Čítajte viac.

03:45 - Kateřina Siniaková ani na štvrtý pokus nenašla recept na Elinu Svitolinovú a v druhom kole v Indian Wells s ňou prehrala v troch setoch. Úradujúca deblová šampiónka padla po dvoch hodinách 3:6, 6:2, 1:6 a na siedmich z ôsmich tohtoročných turnajov skončila najneskôr v druhom kole. Nasadená Ukrajinka bude pokračovať súbojom s domácou Emmou Navarrovou (H2H 0:0).

02:34 - Dvojnásobná šampiónka Viktoria Azarenková prekvapivo skončila na tisícke v Indian Wells hneď po prvom dueli. Bývalá svetová jednotka nestačila 5:7, 6:2, 3:6 na domácu outsiderku a 51. hráčku poradia Caroline Dolehideovú a prvýkrát v tohtoročnej sezóne nezvládla úvodný zápas na turnaji.

02:33 - Novak Djokovič sa po piatich rokoch vrátil na Masters v Indian Wells a vo svojom prvom zápase po sklamaní na Australian Open predviedol nestabilný výkon. Päťnásobný šampión BNP Paribas Open a aktuálny líder rebríčka zdolal 6:2, 5:7, 6:3 trápiaceho sa Aleksandara Vukica. Jeho ďalším súperom bude lucky loser Luca Nardi (H2H 0:0). Čítajte viac.

02:18 - Naomi Osaková pokračuje v Indian Wells, kde v roku 2018 vybojovala prvý zo svojich siedmich kariérnych titulov, bez straty setu. Štvornásobná grandslamová šampiónka a bývalá svetová jednotka, ktorá sa tento rok vrátila po materskej pauze, porazila v druhom kole 7:5, 6:3 Ľudmilu Samsonovovú a o postup do osemfinále zabojuje proti Elise Mertensovej (H2H 3:1).

00:20 - Jessica Pegulová prekvapivo končí na domácej "tisícke" v Indian Wells hneď po úvodnom zápase. Svetová päťka prehrala 2:6, 6:3, 3:6 s Annou Blinkovovou, ktorú porazila vo všetkých troch predchádzajúcich súbojoch vrátane týždeň starého v San Diegu, a prvýkrát od májového Ríma nezvládla vstup do turnaja. Ruská premožiteľka Karolíny Plíškovej sa v treťom kole stretne s Diane Parryovou (H2H 0:0).

00:02 - Taylor Fritz na úvod domáceho Masters v Indian Wells, kde predvlani v rodnej Kalifornii slávil svoj najcennejší triumf, poraziil 7:6, 6:2 Chilana Alejandra Tabila, keď zaznamenal 24 winnerov a len sedem nevynútených chýb. V treťom kole dvanásty nasadený Američan narazí na Sebastiána Báeza.