Chačanov, Džabúrová i Šramková v Indian Wells končia. Kleina čaká po postupe náročný súboj

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chačanov, Džabúrová i Šramková v Indian Wells končia. Kleina čaká po postupe náročný súboj

Chačanov sa v Kalifornii dlho nezdržal.
Chačanov sa v Kalifornii dlho nezdržal.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 9. marca?

23:07 - Svetová trojka Coco Gauffová zdolala na domácej pôde v Indian Wells Francúzku Claru Burelovú 2:6, 6:3, 7:6, hoci v treťom sete prehrávala 0:4, a stala sa prvou tínedžerkou, ktorá štyri dni pred svojimi 20. narodeninami vyhrala svoj 50. zápas na WTA 1000. V treťom kole si americká hviezda zmeria sily s Taliankou Luciou Bronzettiovou, ktorú zdolala vo veku 15 rokov.

22:08 - Francúzsky tenista Ugo Humbert sa prebojoval do 3. kola dvojhry na turnaji ATP v americkom Indian Wells. Štrnásty nasadený hráč zdolal domáceho Patricka Kypsona 6:4, 6:4.

22:04 - Ruská tenistka Darja Kasatkinová sa prebojovala do 3. kola dvojhry na turnaji WTA v Indian Wells. Jedenásta nasadená hráčka zdolala Francúzku Oceane Dodinovú 6:3 a 7:6 (5).

20:38 - Emma Raducanuová sa v druhom kole turnaja v Indian Wells príliš nenadrela. Nad Dajanou Jastremskou viedla 4:0, keď Ukrajinka skrečovala zápas pre zdravotné problémy. Britská tenistka sa o obhajobu vlaňajšieho osemfinále stretne buď s Arynou Sabalenkovou, alebo Peyton Stearnsovou.

19:59 - Miloš Raonič sa odhlásil z tretieho tohtoročného turnaja a na turnaji Masters 1000 v Indian Wells končí. Kanadský finalista z roku 2016, ktorý v Kalifornii štartoval po piatich rokoch, nenastúpi na zápas druhého kola proti Holgerovi Runeovi pre bližšie nešpecifikované zranenie.

19:32 - Kleina čaká v Indian Wells náročná úloha, nastúpi proti svetovej deviatke Ruudovi.

08:46 - Svetová dvadsiatka Madison Keysová má za sebou prvý zápas od októbra 2023 a problémov s ramenom. Na domácej "tisícke" v Indian Wels začala víťaznou bitkou proti krajanke Hailey Baptisteovej, ktorú zdolala až po odvrátení dvoch mečbalov 6:4, 4:6, 7:6. V treťom kole sa 29-ročná Američanka stretne s Kazaškou Juliou Putincevovou.

06:24 - Linda Nosková úspešne vstúpila do turnaja WTA 1000 v Indian Wells. Devätnásťročná Češka zdolala Talianku Camilu Giorgiovú 6:3, 7:5 a postupom do tretieho kola obhájila vlaňajší výsledok. O postup do osemfinále si po tretí raz zahrá so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou.

06:05 - Svetová pätnástka a nedávny šampión z Dauhy Karen Chačanov nezvládol svoj prvý tohtoročný zápas na turnajoch Masters 1000. V Indian Wells ruský tenista prekvapujúco podľahol 1:6, 5:7 brazílskemu kvalifikantovi Thiagovi Seybothovi Wildovi, ktorý zaznamenal len svoj štvrtý skalp hráča TOP 50 a prvý na tvrdom povrchu. Prvýkrát v tomto týždni porazil člena elitnej stovky na tvrdom povrchu.

05:22 - Svetová dvojka Carlos Alcaraz má za sebou pomalší štart do obhajoby titulu na turnaji Masters 1000 v Indian Wells. Dvadsaťročný Španiel musel otáčať zápas proti Talianovi Matteovi Arnaldimu, ktorého napokon pokoril 6:7, 6:0, 6:1. V treťom kole sa stretne s Kanaďanom Félixom Auger-Aliassimom, ktorého zdolal až na štvrtý pokus práve vlani v Kalifornii.

04:55 - Jiří Lehečka po roku opäť úspešne vstúpil do turnaja Masters 1000 v Indian Wells. V tomto roku najvyššie nasadený český tenista začal zápasom druhého kola, v ktorom zdolal domáceho Brandona Nakashimu 3:6, 6:3, 6:4. O postup do osemfinále sa v odvete za vlaňajšie vyradenie stretne so svetovou päťkou Andrejom Rubľovom.

04:51 - Svetová trinástka Beatriz Haddadová Maiaová zdolala v Indian Wells Slovenku Rebeccu Šramkovú 7:5, 6:2 a prerušila sériu štyroch prehier. Viac v článku.

04:42 - Ons Džabúrová prehrala štvrtý zo šiestich tohtoročných duelov. V Indian Wells neuspela v úvodnom vystúpení proti kalifornskej rodáčke a 131. hráčke rebríčka Katie Volynetsovej, ktorá svetovú šestku zdolala 6:4, 6:4 a pripísala si najcennejší skalp v kariére. V treťom kole 22-ročná Američanka vyzve Caroline Wozniacku.

04:29 - Marie Bouzková nevyhrala viac ako jeden zápas už na šiestom turnaji po sebe. Na turnaji WTA 1000 v Indian Wells skončila v druhom kole po prehre 5:7, 1:6 s Ruskou Anastasiou Potapovovou, ktorú nedokázala zdolať ani v treťom vzájomnom stretnutí.

04:17 - Jelena Rybakinová sa niekoľko hodín pred svojím úvodným zápasom odhlásila z turnaja WTA 1000 v Indian Wells. Kazašská obhajkyňa titulu sa ospravedlnila za tráviace problémy, pre ktoré koncom februára odstúpila aj z turnaja v Dubaji. Pozíciu svetovej štvorky zaujala domáca náhradníčka Kayla Dayová, ktorá v druhom kole v súboji dvoch neúspešných kvalifikantiek vyzve Nadiu Podoroskú z Argentíny. Viac v článku.

04:10 - Jakub Menšík pri svojej premiére na turnaji Masters 1000 v Indian Wells vypadol v druhom kole. Osemnásťročný český talent prehral 6:4, 3:6, 4:6 so svetovou šestnástkou Benom Sheltonom a nepripísal si druhý skalp člena TOP 20.

04:06 - Caroline Wozniacka zdolala v Indian Wells Chorvátku Donnu Vekičovú 7:6, 6:3. V treťom vzájomnom stretnutí nestratila ani set, pripísala si tretie tohtoročné víťazstvo a dva zápasy v rade vyhrala len druhýkrát od obnovenia kariéry po minuloročnej materskej prestávke. 

04:03 - Svetová jedenástka Stefanos Tsitsipas nezopakovala minuloročné zaváhanie na úvod turnaja Masters 1000 v Indian Wells a môže pomýšľať na návrat do TOP 10. Grécky tenista si na úvod poradil hladko 6:3, 6:2 s Francúzom Lucasom Pouilleom, s ktorým nestratil set ani vo štvrtom vzájomnom stretnutí.

03:57 - Tridsaťšesťročný Andy Murray prehral osem z posledných deviatich zápasov proti hráčom TOP 10. V druhom kole Masters v Indian Wells prehral britský finalista z roku 2009 so svetovou päťkou Andrejom Rubľovom 6:7, 1:6, keď nevyužil ani jeden zo šiestich brejkbalov vrátane štyroch setbalov za stavu 5:4.

02:52 - Lukáš Klein pri svojej premiére na podujatí v Indian Wells postúpil do druhého kola. V americkom stredisku si na úvod turnaja poradil s domácim oponentom Nicolasom Morenom De Alboranom. Viac v článku.