Šramková končí v úvodnom kole Slovak Open, Alcaraz nezvládol duel s kvalifikantom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Šramková končí v úvodnom kole Slovak Open, Alcaraz nezvládol duel s kvalifikantom
Aktualizované
Šramkovej cesta na Slovak Open nemala dlhé trvanie.
Šramkovej cesta na Slovak Open nemala dlhé trvanie.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 31. októbra?

22:52 - Carlos Alcaraz po viac ako roku nevyhral svoj úvodný zápas na turnaji a po wimbledonskom triumfe sa mu naďalej nedarí. Na turnaji Masters 1000 v Paríži vo svojom prvom tohtoročnom zápase v nie príliš obľúbenej hale nestačil na ruského kvalifikanta Romana Safiullina, ktorý svetovú dvojku zdolal 6:3, 6:4 a pripísal si najcennejší skalp kariéry.

Zostrih stretnutia Safiulin - Alcaraz.
Flashscore

22:00 - Nina Vargová nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji Slovak Open 2023. Držiteľka voľnej karty nestačila v úvodnom zápase na nasadenú sedmičku Ellu Seidelovú z Nemecka a podľahla jej 5:7, 2:6 za rovné dve hodiny. Osemnásťročná hráčka Národného tenisového centra sa na turnaji predstaví ešte vo štvorhre po boku Renáty Jamrichovej.

21:18 -  Gaël Monfils končí na domácom turnaji Masters 1000 v Paríži v prvom kole. Francúzsky finalista z rokov 2009 a 2010 nevyužil v druhom sete mečbal proti Argentínčanovi Franciscovi Cerundolovi a prehral 6:4, 6:7, 5:7.

21:00 - Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa rozlúčila s domácim turnajom Slovak Open 2023 už v úvodnom kole. Druhá nasadená hráčka prehrala prekvapujúco hladko s kvalifikantkou Alevtinou Ibragimovovou z Ruska 1:6 a 3:6. Jej súperka sa v druhom kole stretne s ďalšou domácou zástupkyňou Renátou Jamrichovou, ktorá prešla cez Češku Julie Štruplovú v troch setoch 3:6, 6:2 a 6:3.

20:05 - Jamrichová musela bojovať, zahrá si v druhom kole Slovak Open.

18:02 - Félix Auger-Aliassime dva dni po triumfe v Bazileji pridal šieste víťazstvo v rade. Za obhajobou semifinále na turnaji Masters 1000 v Paríži vykročil víťazstvom 7:6, 6:4 nad Nemcom Janom-Lennardom Struffom a teraz sa môže pripravovať na súboj s Grékom Stefanosom Tsitsipasom.

17:40 - Radka Zelníčková ani Emma Tóthová sa neprebojovali do druhého kola dvojhry na turnaji Slovak Open 2023. Úspešná kvalifikantka Zelníčková nestačila v úvodnom zápase na tretiu nasadenú Maďarku Dalmu Galfiovú a podľahla jej 4:6, 5:7 za 90 minút.

Tóthová sa v hlavnej súťaži predstavila ako lucky loserka, no druhú šancu nevyužila. S Jesikou Malečkovou z Českej republiky prehrala hladko 2:6, 2:6. Nedarilo sa ani držiteľke voľnej karty Kataríne Kužmovej, nad sily ktorej bola šestka pavúka Sofya Lansereová z Ruska. Dvadsaťdvaročná Slovenka jej podľahla 0:6, 3:6 za necelú hodinu.

15:57 - Taylor Fritz si na prebiehajúcom Masters v Paríži privodil zranenie brušného svalu a na stretnutie druhého kola s Danielom Altmaierom nenastúpi. Američan tak prišiel o šancu kvalifikovať sa na Turnaj majstrov v Turíne.

15:27 - Hubert Hurkacz v úvodnom kole na Masters v Paríži pretlačil 6:3, 6:7, 6:3 Sebastiana Kordu, hoci nedopodával druhý set a v tajbrejku nevyužil mečbal. Najlepší poľský tenista tak ďalej bojuje o účasť na Turnaji majstrov, v živom hodnotení sezóny odsunul z deviateho miesta Taylora Fritza. O postup do osemfinále sa stretne s Robertom Bautistom.

14:11 - Novak Djokovič odohrá na Masters v Paríži svoj prvý turnajový zápas od triumfu na US Open, kde ziskom 24. grandslamovej trofeje vyrovnal historický rekord. Minuloročný finalista a šesťnásobný šampión nastúpi proti Tomásovi Martínovi Etcheverrymu.

14:05 - Skvelé výkony Pohánkovej pokračujú, na Slovak Open ide už do druhého kola.

13:50 - Alexander Zverev mal v zápase úvodného kola proti kvalifikantovi Mártonovi Fucsovicsovi na Masters v Paríži nečakané problémy. Nasadený Nemec však po vyše dvaapolhodinovom boji zvíťazil 4:6, 7:5, 6:4 a je o krok bližšie k štartu na Turnaji majstrov v Turíne. Ďalším súperom finalistu z roku 2020 bude Ugo Humbert alebo Marcos Giron.

Zostrih stretnutia Fucsovics - Zverev.
Flashscore

06:10 - Swiateková zdolala debutantku Vondroušovú. Gauffovú poháňala žiadosť o ruku.

05:03 - Dominic Thiem na záver sezóny na parížskom Masters 1000 zdolal unaveného Stana Wawrinku. V rozhodujúcom sete Rakúšan prehrával 3:5 a bol jednu loptičku od prehry, no odvrátil mečbal, získal štyri gemy v rade a po víťazstve 3:6, 6:3, 7:5 upravil vzájomnú bilanciu na 2:3. V druhom kole vyzve dánskeho obhajcu titulu Holgera Runeho.

Zostrih zápasu Wawrinka - Thiem.
Flashscore

00:27 - Richard Gasquet prehral na domácom halovom podujatí Masters 1000 v Paríži s 12. hráčom sveta Tommym Paulom. Tridsaťsedemročný francúzsky veterán podľahol americkému favoritovi 6:0, 3:6, 6:7 napriek tomu, že v treťom sete viedol 5:2 s dvoma brejkmi a v rozhodujúcom tajbrejku mal za stavu 6:3 tri mečbaly v rade.