Alcaraz bližšie k Sunshine Double, Kovalík nestačil na Nardiho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Alcaraz bližšie k Sunshine Double, Kovalík nestačil na Nardiho
Alcaraz chce ovládnuť aj druhý turnaj v Miami.
Alcaraz chce ovládnuť aj druhý turnaj v Miami.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 27. marca?

21:43 - Tomáš Macháč sa nestal druhým tohtoročným premožiteľom Jannika Sinnera a v Miami nepridal ďalší cenný skalp. Na turnaji Masters 1000 na Floride v najväčšom štvrťfinále svojej kariéry statočne vzdoroval svetovej trojke niekoľko desiatok minút, no talianskeho favorita nedokázal výrazne ohroziť a prehral 4:6, 2:6. Viac v článku.

21:00 - Jozef Kovalík sa neprebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 125 v talianskom Neapole. Tridsaťjedenročný slovenský daviscupový reprezentant nestačil v úvodnom zápase na druhého nasadeného domáceho hráča Lucu Nardiho (96. ATP) a podľahol mu 3:6, 3:6 za 102 minút.

19:57 - Americká tenistka Danielle Collinsová sa prebojovala do semifinále turnaja WTA Miami Open. Vo štvrťfinále zdolala nasadenú dvadsaťtrojku Caroline Garciovú z Francúzska v dvoch setoch 6:3, 6:2.

18:24 - V stredu sa na turnaji ITF WTT M25 v Trnave predstavili v dvojhre štyria domáci hráči. Lukáš Pokorný, Tomáš Lánik, Samuel Puškár ani Miloš Karol však nestačili na svojich súperov a so singlovým pavúkom sa rozlúčili. V dvojhre tak zo Slovákov pokračuje iba Michal Krajčí, ktorý sa do druhého kola prebojoval ešte v utorok.

12:07 - Nižšie spomínaný duel Jozefa Kovalíka bol po 67 minútach perušený, príčinou je dážď. S Lucom Nardim prvý set prehral 3:6 a v druhom vedie Slovákov talianský protivník 2:0.

11:45 - Uzavretie úspešnej kapitoly. Djokovič ukončil spoluprácu s trénerom Ivaniševičom.

09:45 – Iga Swiateková, Naomi Osaková, Coco Gauffová, Madison Keysová, Elina Svitolinová, Jelena Ostapenková, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Hubert Hurkacz, Andrej Rubľov. Gaël Monfils či Frances Tiafoe sa v Miami zúčastnili netradičného kvízu. Na tablete sa im zobrazovali outfity a mali podľa nich tipovať mená súčasných či bývalých tenistov štartujúcich na prestížnej akcii na Floride.

08:35 - Vo štvrťfinále turnaja Masters 1000 v Miami sú po 15 rokoch všetci štyria najvyššie nasadení tenisti (Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Daniil Medvedev a Alexander Zverev). Naposledy sa to podarilo v roku 2009 hviezdnemu kvartetu Roger Federer, Rafael, Nadal, Novak Djokovič a Andy Murray.

07:48 - Po triumfe na turnaji v chorvátskom Zadare čaká Jozefa Kovalíka náročná skúška. V prvom kole antukového podujata v Neapole si zmeria sily s domácim Lucom Nardim. Mladý Talian z 96. miesta svetového poradia nedávno na turnaji Masters v Indian Wells zdolal Novaka Djokoviča.

07:37 - Carlos Alcaraz úspešne podnikol deviaty z dvanástich krokov na ceste za ziskom Sunshine Double. Svoje zápasy v Miami zvládli Grigor Dimitrov aj Fábián Marozsán. Viac v článku.

05:22 - Alexander Zverev v nočnom zápase na Masters v Miami porazil v repríze finále olympijského turnaja v Tokiu 2021 Karena Chačanova po setoch 6:1, 6:4 a skompletizoval osmičku štvrťfinalistov. O miesto v semifinále sa nemecký finalista z roku 2018 pobije s Maďarom Fábiánom Marozsánom.

Zostrih zápasu Zverev - Chačanov.
Flashscore

05:10 - Svetová štvorka Jelena Rybakinová vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Miami zdolala 7:5, 6:7, 6:4 Mariu Sakkariovú a vzájomnú bilanciu upravila na 3:1, keď aj tretíkrát zvíťazila po trojsetovej bitke. O zopakovanie minuloročného finále si 24-ročná Kazaška zahrá s trojnásobnou šampiónkou Viktoriou Azarenkovou z Bieloruska.

00:15 - Tomáš Macháč už pozná svojho ďalšieho súpera. Najlepší Čech v rebríčku narazi v kalifornskej púšti na Jannika Sinnera. Víťaz tohtoročného Australian Open si poradil s Austrálčanom O'Connellom. Viac v článku.

00:08 - Barbora Krejčíková zrejme stále nie je po chorobe fit a návrat na kurty nepodnikne ani na zelenej antuke v Charlestone. Česká tenistka, ktorá odohrala posledný zápas na začiatku februára v Abú Zabí, sa z americkej päťstovky odhlásila.

00:02 - Casper Ruud si štvrťfinále v Miami nezahrá. Nad jeho sily bol Nicolás Jarry, ktorý si so svetovou osmičkou po hodine a 50 minútach poradil 7:6 (3) a 6:3. V ďalšom kole čaká čilského tenistu Daniil Medvedev.

Zostrih zápasu Ruud - Jarry.
Flashscore