Stonesovi nechýba pred finále sebavedomie: Sme pokojnejší, musíme si veriť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Stonesovi nechýba pred finále sebavedomie: Sme pokojnejší, musíme si veriť

Stones zdôraznil, že mužstvo musí urobiť všetko pre to, aby sa nezopakovala história.
Stones zdôraznil, že mužstvo musí urobiť všetko pre to, aby sa nezopakovala história.Reuters
Obranca John Stones (29) povedal, že Manchester City je pred sobotňajším finále Ligy majstrov proti Interu Miláno vyrovnanejší a sebavedomejší. Mužstvo nabralo skúsenosti po viacerých predchádzajúcich neúspechoch v milionárskej súťaži. Teraz má na dosah historické treble.

Anglický reprezentant môže v Istanbule so spoluhráčmi dosiahnuť športovú nesmrteľnosť, kde sa City usiluje o vyrovnanie treble svojho mestského rivala  Manchestru United z roku 1999.

Stones, ktorý zažil sklamanie z prehry vo finále Ligy majstrov 2021 s Chelsea, zdôraznil, že tím musí urobiť všetko pre to, aby sa podobné zlyhanie neopakovalo. "Bolo to niečo, v čom sme nikdy predtým neboli. Prišli sme do situácie, ktorú sme predtým nežažili. Teraz, keď sme si prešli ťažkým obdobím, chceme vystúpiť zo strany porazených. Je to jeden z najväčších pocitov, ktoré prežívate a nechcete ho zažiť opäť," povedal Stones pre Sky Sports.

Prehľad zápasu Manchester City - Inter (sobota, 21:00)

"Myslím, že sme oveľa pokojnejší a sebavedomejší. Ideme do toho s vedomím, že s tým, čo sme už dosiahli a na základe našej hry, si musíme veriť. Vždy ale do samotného zápasu vstupuje množstvo faktorov," prízvukuje John Stones.

Po tom, čo si City zabezpečili v predstihu triumf v Premier League a neskôr ovládli i FA Cup, sú favoritmi v súboji s Interom. Ak uspejú, prvýkrát ovládnu Ligu majstrov.