Vystrúhal mu poklonu. Verstappen očakáva, že Alonso sa vytúženého triumfu dočká čoskoro

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Vystrúhal mu poklonu. Verstappen očakáva, že Alonso sa vytúženého triumfu dočká čoskoro
Max Verstappen a Fernando Alonso.
Max Verstappen a Fernando Alonso.
Profimedia
Holanďan v rozhovore pre denník Diario AS poznamenáva, že "niekedy je ľahké vyhrať vo Formule 1". Jeho vyjadrenia zatiaľ nevyvolali žiadnu reakciu zo strany ostatných tímov. Verstappen (25) tiež nešetril chválou na Fernanda Alonsa (41) v službách Aston Martin.

Max Verstappen je pánom a vládcom Formuly 1. Dvadsaťpäťročný jazdec je najlepšie plateným pilotom tímu Red Bull a zároveň je úradujúcim majstrom sveta. Holanďan začal rok 2023 v dobrej forme a momentálne si užíva na čele poradia, pričom mu sekunduje jeho tímový kolega Sergio Pérez.

Cez víkend sa Formula 1 vracia opäť na obrazovky po zrušení VC Talianska. Dvojnásobný majster sveta v tejto súvislosti upozorňuje, že pre diváka je možno fascinujúce vidieť jazdca, ako riadi auto na mokrej trati. "Možno pre ľudí, ktorí sa pozerajú v televízii, áno, ale pre jazdu je sucho lepšie," povedal v rozhovore pre AS.

Holanďan využil dialóg so španielskym denníkom na to, aby pochválil dôslednosť Fernanda Alonsa. Španiel je v priebežnom poradí svetového šampionátu tretí. Vďaka jeho výkonom sníva Aston Martin o pódiovom umiestnení, prípadne o boji o titul, ak mu to Red Bull dovolí.

"Víťazstvo číslo tridsaťtri príde čoskoro. Viem, že Fernando si myslí, že tu má šancu a úprimne, rád by som ho videl uspieť. Mal by vyhrať oveľa viac pretekov, ako vyhral. Mal by mať aj viac titulov, ako má. Je veľmi dobrý. Stále to dokazuje, má 41 rokov a je šialené vidieť ho na tejto úrovni. Veľmi si ho vážim," dodal.