Gauffová prvýkrát stratila set, Djokovič proti Sinnerovi. Jamrichová vo štvorhre končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gauffová prvýkrát stratila set, Djokovič proti Sinnerovi. Jamrichová vo štvorhre končí

Gauffová už je medzi najlepšou štvorkou.
Gauffová už je medzi najlepšou štvorkou.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. januára?

17:35 - Rebecca Šramková úspešne zvládla prvé kolo podujatia ITF W75+H v Porte. Slovenská tenistka po hodine a 41 minútach zdolala taliansku oponentku Silviu Ambrosiovú 7:5 a 6:2. Jej ďalšou súperkou bude Francúzka Elsa Jacquemotová.

15:20 - Jannik Sinner na Australian Open aj napriek drobným problémom s brušným svalom zdolal vďaka odvráteniu všetkých ôsmich brejkbalov 6:4, 7:6 (5), 6:3 tento rok osem zápasov neporazeného Andreja Rubľova, ktorý na major turnajoch prehral aj svoje 10. štvrťfinále. Talian si postupom do semifinále vyrovnal grandslamové maximum z minuloročného Wimbledonu. O postup do svojho najväčšieho finále si zahrá s Djokovičom. Viac v článku.

12:28 - Krejčíková bez šance. Sabalenková vyhrala aj ôsme grandslamové štvrťfinále v dvoch setoch.

10:28 - Novak Djokovič v slnkom rozpálenom Melbourne zdolal 7:6 (3), 4:6, 6:2, 6:3 Američana Taylora Fritza, vyhral aj deviaty vzájomný duel a po jedenástykrát v kariére postúpil do semifinále Australian Open. Z tejto fázy turnaja to 36-ročný Srb nakoniec dotiahol zakaždým až k triumfu, tento rok si o postup do finále zahrá s Jannikom Sinnerom alebo Andrejom Rubľovom. Viac v článku.

06:35 - Jamrichová austrálsky titul vo štvorhre neobháji, osemfinále trvalo iba necelú hodinu.

06:20 - Svetová štvorka Coco Gauffová musela na Australian Open riešiť prvú komplikáciu. Pri svojej premiére v melbournskom štvrťfinále proti Marte Kosťukovej dokázala v prvom sete zvrátiť nepriaznivý stav 1:5 aj dva setbaly súperky. V druhom dejstve si neudržala vedenie 5:3 a prvýkrát na turnaji prehrala set. Napokon však o dva roky staršiu Ukrajinku zdolala po viac ako troch hodinách boja 7:6 (6), 6:7 (3), 6:2 a vyhrala svoj desiaty zápas v tomto roku. V semifinále sa 19-ročná Američanka stretne s Barborou Krejčíkovou alebo s obhajkyňou titulu Arynou Sabalenkovou. Viac sa dočítate tu.

05:51 - Marta Kosťuková vo svojom prvom grandslamovom štvrťfinále na Australian Open vzdoruje svetovej štvorke Coco Gauffovej, jeden z fiftínov získala vďaka tejto fantastickej obrane.

04:44 - Tomáš Macháč pokračuje vo svojom úspešnom debute vo štvorhre na Australian Open. Vo štvrťfinále spolu s Číňanom Zhizhen Zhangom zmietli Adama Pavláska a Uruguajčana Ariela Behara 6:3, 6:1 a postúpili medzi štyri najlepšie dvojice turnaja. O finále si zahrajú s druhým nasadeným austrálsko-indickým duom Matthew Ebden a Rohan Bopanna alebo šiestym nasadeným argentínskym párom Maximo González a Andres Molteni.