Sinner vyhral 15. duel sezóny, čaká ho Lehečka. Kovalík a Zelenay nezvládli 1. kolo štvorhry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sinner vyhral 15. duel sezóny, čaká ho Lehečka. Kovalík a Zelenay nezvládli 1. kolo štvorhry
Sinner zaknihoval ďalšie víťazstvo.
Sinner zaknihoval ďalšie víťazstvo.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 13. marca?

23:00 - Do štvrťfinále v Indian Wells sa dostala tretia nasadená Američanka Coco Gauffová po hladkom víťazstve nad Elise Mertensovou z Belgicka 6:0, 6:2

22:02 - Nórsky tenista Casper Ruud sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v americkom Indian Wells. Ako nasadená deviatka zdolal v osemfinále Francúza Gaela Monfilsa po trojsetovom boji 3:6, 7:6 (3), 6:4.

21:48 - Sabalenkovej sa po triumfe v Melbourne nedarí. V Indian Wells končí už v osemfinále.

18:44 - Duo slovenských tenistov Kovalík a Zelenay neprešlo prvým kolom maďarského podujatia v Székesfehérvári. Po takmer dvojhodinovom boji a setoch 7:6 (7), 5:7 a 9:11 ich z hry vyradil francúzky pár Droguet a Martineau. Kovalík a Droguet sa na rovnakom turnaji stretnú ešte raz - vo štvrtok 14. marca sa proti sebe postavia vo dvojhre.

12:25 - Saudskoarabský investičný fond (PIF) ponúkol dve miliardy dolárov za prevzatie a zlúčenie tenisových okruhov ATP a WTA. Informoval o tom denník The Telegraph. Riaditeľom zjednoteného okruhu by mal byť Talian Andrea Gaudenzi. Podľa britského denníka by sa rozhodnutie malo prijať v priebehu nasledujúcich troch mesiacov. 

11:07 - Cítim sa, akoby som nikdy neodišla. Šťastná Halepová sa v Miami pripravuje na návrat.

07:29 - Slovenskí tenisti Igor Zelenay a Jozef Kovalík nastúpia spolu na prvé kolo štvorhry v maďarskom meste Székesfehérvár. Ich úvodnou prekážkou bude francúzske duo Droguet a Martineau. Štart zápasu je naplánovaný na 15:30.

06:21 - Iga Swiateková pokračuje v zbieraní suverénnych víťazstiev na "tisícke" v Indian Wells. Svetová jednotka nestratila v žiadnom z troch zápasov viac ako štyri gemy a v osemfinále deklasovala Juliu Putincevovú 6:1, 6:2. Poľka môže na tomto mieste postúpiť do semifinále tretí rok po sebe, v ceste jej stojí bývalá víťazka a niekdajšia svetová jednotka Caroline Wozniacka.

06:18 - Jiří Lehečka sa vo svojom premiérovom štvrťfinále na Masters stretne s Jannikom Sinnerom, Talian vyhral aj svoj 15. tohtoročný zápas, keď v osemfinále v Indian Wells zdolal nebezpečného domáceho mladíka Bena Sheltona 7:6, 6:1. Víťaz januárového Australian Open bude chcieť v USA zopakovať minuloročnú semifinálovú účasť.

06:13 -Caroline Wozniacka sa po takmer šiestich rokoch stretla s Angelique Kerberovou, zdolala ju tretíkrát v rade a vyrovnala vzájomnú bilanciu na 8:8. Súboj bývalých svetových jednotiek, grandslamových šampiónok a vracajúcich sa mamičiek v osemfinále v Indian Wells vyhrala jednoznačne 6:4, 6:2 a prvýkrát po obnovení kariéry postúpila do štvrťfinále. Víťazka ročníka 2011 sa v ňom pobije s Igou Swiatekovou. Viac v článku.

06:09 - Kateřina Siniaková vlani v Indian Wells ovládla súťaž štvorhry s krajankou Barborou Krejčíkovou a stále má možnosť obhájiť svoj triumf. Spolu s novou spoluhráčkou Storm Hunterovou z Austrálie zdolali vo štvrťfinále siedmu nasadenú dvojicu Beatriz Haddadovú Maiovú s domácou Taylor Townsendovou 7:6, 6:2.

06:06 - Alexander Zverev prekonal v osemfinále turnaja v Indian Wells sedem zápasov nezdolaného Alexa De Minaura 5:7, 6:2, 6:3, odplatil mu januárovú prehru z United Cupu a vzájomnú bilanciu zlepšil na 7:2. Najlepší Nemec rebríčka sa dostal do štvrťfinále v kalifornskej púšti len druhýkrát v kariére a o svoje prvé semifinále v tomto dejisku sa stretne s obhajcom titulu Carlosom Alcarazom (H2H 5:3).