Niké liga ONLINE: Osemgólová prestrelka na Žitnom ostrove. Barseghjan na čele kanonierov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Niké liga ONLINE: Osemgólová prestrelka na Žitnom ostrove. Barseghjan na čele kanonierov
Aktualizované
Barseghjan sa dostal na čelo tabuľky strelcov.
Barseghjan sa dostal na čelo tabuľky strelcov.TASR/Flashscore
Najvyššia slovenská futbalová súťaž dopisuje svoju 31. kapitolu. Historicky premiérovo pod názvom Niké liga. Program ročníka 2023/24 sa prehupol do druhej polovice nadstavby, štyri kolá pred koncom je o tom najpodstatnejšom už rozhodnuté. Výsledky, zmeny či ďalšie informácie sledujte v našom pravidelnom online trackeri na Flashscore Správach.

PROGRAM 7. KOLA NADSTAVBY

PIATOK

Michalovce - Banská Bystrica 2:0

Sumár.

SOBOTA

Žilina - Trnava 2:0

Ružomberok - Podbrezová 3:2

Sumár skupiny o titul.

Košice - Zlaté Moravce 0:2

Skalica - Trenčín 0:4

Sumár skupiny o záchranu.

NEDEĽA

Dunajská Streda - Slovan Bratislava 5:3

Sumár.

Výsledkový servis 7. nadstavbového kola Niké ligy.
Výsledkový servis 7. nadstavbového kola Niké ligy.Flashscore

28. APRÍL

19:50 - Po siedmom kole nadstavbovej časti nastala jedna dôležitá zmena a to na prvom mieste v tabuľke strelcov. Tigran Barseghjan premenenou penaltou s DAC sa radoval z dvanásteho zásahu a o gól vedie medzi kanoniermi pred Polievkom s Rymarenkom.

Tohtosezónne čísla Barseghjana.
Tohtosezónne čísla Barseghjana.Flashscore

19:30 - Osem gólov videli priaznivci v MOL Aréne, ktorá sa stala osudnou v rámci aktuálneho ročníka pre belasých. Novopečený majster nevyhral na Žitnom ostrove ani v 7. kole základnej časti a nepodarilo sa mu uspieť tiež v 7. kole nadstavbovej časti. Dunajská Streda natiahla sériu bez prehry na svojom trávniku na 11 duelov. Slovanu výhrou 5:3 prekazila jehú šnúru jedenástich stretov vonku bez zaváhania.

Štatistika duelu.
Štatistika duelu.Flashscore

15:55 - "Momentálne sa proti DAC hrá veľmi ťažko. Veľmi dobre bráni v bloku, dve línie sú prakticky spojené v defenzívnom postavení. Musíme byť trpezliví v útočnej fáze a vytvoriť si viac šancí než naposledy doma. Zároveň si potrebujeme dať pozor na prípadné rýchle kontry a ustrážiť centrované lopty, z ktorých je súper nebezpečný. Verím, že to, čo si Dunajská Streda od nás doma vzala, teraz vezmeme jej," želá si pre skslovan.com asistent hlavného trénera Boris Kitka.

Posledné výsledky belasých.
Posledné výsledky belasých.Flashscore

14:55 - Keď sa stretli pred dvomi týždňami, belasí spečatili šiesty majstrovský triumf v rade na svojom Tehelnom poli. Duel sa skončil vtedy bez gólov. Tentoraz má viac motivácie DAC, ktorý bojuje o umiestnenie v TOP 3 a v ceste mu stojí už istý majster.

14:15 - V desiatich konfrontáciách v tomto roku nazbieral Slovan najviac bodov zo všetkých nikéligistov (25). Z prvého miesta ťahá štyri zápolenia bez prehry (3-1-0) od 17. marca, keď padol v derby (0:2). 

13:30 - Už istý vypadávajúci ViOn Zlaté Moravce predstavil pred záverom prebiehajúceho ročníka muža, ktorý sa ho od leta bude snažiť dostať naspäť do Niké ligy. Novým hlavným trénerom sa stane Roman Hudec. Pre bývalého asistenta Juraja Jarábka v Seredi či naposledy Pavla Majerníka v Skalici pôjde o prvý angažmán v pozícii šéfa lavičky. Čítajte viac.

12:45 - Dunajskostredčania skórovali doma so Slovanom ako prví v ostatných piatich dueloch. Pozitívom pre nich určite je aj fakt, že sa presadili proti belasým v ostatných desiatich konfrotáciách v MOL aréne. 

Vzájomné merania síl.
Vzájomné merania síl.Flashscore

12:00 - "Pred nami je veľký zápas v našom domove, spoliehame sa na plnú podporu z tribún. Fanúšikovia nám doteraz veľmi pomohli, verím, že opäť vytvoria pravú futbalovú atmosféru a my sa im odvďačíme dobrou hrou aj výsledkom. Do konca súťaže zostávajú už len štyri zápasy, chceme úspešne zavŕšiť celosezónne snaženie mužstva a dosiahnuť vytúžený cieľ, ktorým je postup do Konferenčnej ligy," uviedol Xisco Muňoz pre dac1904.sk.

11:15 - Na Žitný ostrov pricestuje Slovan Bratislava (22-4-2) taktiež vo forme, keďže vonku neprehral v jedenástich stretnutiach. Atakuje tak svoju najdlhšiu takúto šnúru z ciest z ročníka 18/19 (14x). Na pôde súpera inkasoval minulý víkend v Trnave pri víťazstve 2:1 po 633 minútach. 

10:30 - Negatívom zostáva efektivita, keďže v dvoch stretoch nestrelili Ružomberku a Slovanu gól. Pre Xisca Muňoza to bol piaty bezgólový rezultát z jeho štrnástich súbojov. Deľba bodov je, mimochodom, najčastejší výsledok DAC-u. Z predchádzajúcich ôsmich vystúpení sa v jeho prípade zrodil až päťkrát. Dokopy v prebiehajúcom ročníku desať, čo je s Ružomberčanmi najviac. Doma sa môžu ale pochváliť desaťzápasovou sériou bez prehry (6-4-0). 

Posledné výsledky hráčov DAC.
Posledné výsledky hráčov DAC.Flashscore

10:00 - Ostatných šesť sezón Dunajskostredčania v európskych predkolách nechýbali ani raz. Aktuálne majú päťzápasovú sériu bez prehry (2-3-0). Naposledy nestačili na Trnavu v "malom Ríme" 10. marca (0:3). Bola to zároveň ich jediná porážka v nadstavbovej časti.

09:30 - Dunajskú Stredu čaká v záverečných štyroch kolách boj o miestenku v predkole Konferenčnej ligy (12-10-6). Na priamu istotu potrebuje zvíťaziť, keďže tretia Žilina (51) zdolala doma Trnavu a odskočila na päť bodov. Vyrovnala sa práve druhému Spartaku.

09:00 - Na záver 7. nadstavbového kola budeme sledovať súboj medzi Dunajskou Stredou a Slovanom. 

27. APRÍL

20:15 - Po piatich zápasoch bez prehry v rade a trinástich nastrieľaných góloch v nadstavbe prišiel bolehlav a výbuch. Na skalickom Letňáku zverenci Pavla Majerníka ťahali za kratší koniec s Trenčínom, ktorý triumfoval 4:0. 

Pre Trenčín to bola na Záhorí jasná záležitosť.
Pre Trenčín to bola na Záhorí jasná záležitosť.Flashscore

20:05 - Cestu za priamou záchranou si komplikujú hráči Košíc. Pred viac ako 9 tisícovou návštevou v dokončenej Košickej Futbalovej Aréne zlyhali proti poslednému ViOn-u. Zlatomoravčania vyhrali po takmer roku 2:0. Isté je, že historické negatívne rekordy (sezóna bez víťazstva či najmenej získaných bodov) neprekonajú.

Štatistika, ktorú si futbalisti ViOn-u po tejto sezóne odložia.
Štatistika, ktorú si futbalisti ViOn-u po tejto sezóne odložia.Flashscore

19:50 - Zaujímavú prestrelky videli fanúšikovia pod Čebraťom, kde Ružomberok dvakrát viedol s Podbrezovou, no hostia sa dokázali dotiahnuť. Nezareagovali na víťaznú trefu Gereca z 80. minúty a v nadstavbe pokračujú bez jediného bodu.

Štatistiky stretnutia.
Štatistiky stretnutia.Flashscore

17:30 - Trnavskí futbalisti sa v generálke pred stredajším finále Slovnaft Cupu s Ružomberkom v Košiciach museli skloniť pod Dubňom domácej Žiline. Hráči Michala Ščasného vyhrali 2:0 a pod jeho vedení neprehrali ani v treťom dueli v rade.

Štatistika duelu.
Štatistika duelu.Flashscore

17:05 - Mimo svoj štadión prehrali Horehronci štyri strety v rade. Obaja napíšu dvadsiatu vzájomnú kapitolu. Ostatné dve zvládol Ružomberok (2:0, 2:1). V októbri sa radovali doma železiari po demolácii 5:0. 

16:50 - Pod Čebrať pricestuje najhorší tím nadstavbovej časti - Podbrezová. Jediný celok, ktorý v nadstavbe nezískal ešte ani bod. Pred týždňom hráči Romana Skuhravého podľahli Žiline 1:2. Železiari síce majú so 45 strelenými gólmi tretiu najlepšiu ofenzívu v najvyššej súťaži, ale počas posledných 12 duelov sa presadili iba osemkrát. 

Herná aj výsledková mizéria Podbrezovej.
Herná aj výsledková mizéria Podbrezovej.Flashscore

16:30 - V minulom kole Liptáci remizovali na Žitnom ostrove bez gólov. V nadstavbe podľahli iba bratislavskému Slovanu (0:1). Inak majú sériu piatich kôl bez prehry (2-3-0).

16:10 - Ružomberok má pred sebou dôležitú generálku a následne veľkolepé finále Slovnaft Cupu. V stredu 1. mája vyzve v Košiciach víťaza ostatných dvoch ročníkov trnavský Spartak. Pozornosť však zverenci Ondřeja Smetanu určite koncetrujú teraz na ligové kolo. Aktuálne im patrí piata priečka. Od štvrtej Dunajskej Stredy sú vzdialení iba na tri body a na tretie miesto strácajú päť bodov. 

Ostatná výsledková forma Liptákov.
Ostatná výsledková forma Liptákov.Flashscore

16:00 - "Vieme, o čo hráme. Do konca sú štyri zápasy. Nemáme čo stratiť, musíme zahodiť za hlavu, čo bolo. Musíme sa sústrediť sa na najbližšie duely, aby sme si udržali nádej o siedme miesto," uviedol pre AS TV kapitán Damián Bariš.

15:40 - Z dlhodobého hľadiska to trenčiansky AS na Skalicu nevie. V doterajších siedmich dueloch vyhral iba raz, ešte 15. októbra 2022 doma 3:1. Inak štyrikrát prehral a dvakrát si body delil. V predchádzajúcom meraní síl uspeli Skaličania 3:1 v Trenčíne. Na Letňáku sa zrodila bezgólová remíza.

Vzájomné strety.
Vzájomné strety.Flashscore

15:20 - Trenčín sa bude musieť rýchlo pozbierať po poslednej domácej prehre. S Košicami v 90. minúte vďaka Donkorovi vyrovnal, ale prišla ôsma nadstavená minúta a Fabiš zarmútil futbalistov spod hradu Matúša Čáka. V nadstavbovej časti vyhrali iba raz, pred svojimi fanúšikmi s ViOn-om 4:0. Ukončili tak svoju sedemzápasovú sériu bez výhry.

Výsledky Trenčína.
Výsledky Trenčína.Flashscore

15:05 - "Nechcem, aby to z našej strany skĺzlo do nejakého uspokojenia sa. Chalani po dobrom zápase v Michalovciach dostali dva dni voľna, ktoré štandardne nebývajú. Následne sme pokračovali v zaužívanom tréningovom procese, pretože sa chceme zodpovedne pripraviť na zostávajúce kolá. Hrá sa o body, umiestnenie, nebudeme poľavovať. Chceme mužstvo držať v dobrom naladení, v ktorom aktuálne je a verím, že získame ďalšie body," želá si na klubovom webe mfkskalica.sk tréner Majerník.

14:50 - Minulý víkend ukončila Skalica sedemzápasovú šnúru bez prehry Michalovciam (3:1). Vytvorila si dostatočný odstup od desiatej priečky (12 bodov). Zo Záhoria odchádzala na jar s tromi bodmi iba Banská Bystrica (1:2). Inak si hráči Pavla Majerníka v piatich dueloch pripísali šesť bodov (1-3-1). 

Pozitívna séria Skalice.
Pozitívna séria Skalice.Flashscore

14:25 - Málokto by pred štartom nadstavbovej časti tipoval, že Záhoráci môžu bojovať ešte o ôsmu priečku. Na Trenčanov strácali jedenásť bodov. Odvtedy sa situácia zmenila a rozdiel je už iba trojbodový. Dostatočná motivácia sa o ňu pobiť. Ideálne v priamom súboji. Rozbehnutá Skalica privíta tabuľkového súpera na svojom Letňáku. V piatich ostatných kolách neprehrala ani raz (4-1-0). V troch posledných vyhrala, z toho dvakrát po sebe vonku a v oboch prípadoch na východe.

14:05 - Spartakovci prehrali v majstrovskej skupine po Ružomberku len druhýkrát. Mimo svoj štadión sa nemôžu pochváliť víťaznou formou, keď z uplynulých piatich vystúpení prehrali na cestách trikrát (2-0-3), ale v ostatnom zbíjali naplno na Horehroní (2:0).

13:40 - "Je to zápas o 2. miesto, určite ho nepodceňujeme, ale môže nám to poslúžiť ako dobrá príprava. Oba tímy hrajú podobným rozostavením, trošku iný štýl futbalu, ale tento zápas nám môže ukázať, čo môžeme zlepšiť do finále," priblížil pre fcspartaktrnava.com Ján Bernát.

13:10 - Výhodu v porovnaní so Spartakom Trnava môže mať Žilina aj v tom, že hostí čaká o štyri dni finále Slovnaft Cupu. Zverenci Michala Gašparíka nastúpia v Košiciach proti Ružomberku a budú sa biť o tretí triumf v rade, ktorým by prepísali historické knihy. Aj preto nie je jasné, v akej zostave červeno-čierni pod Dubňom nastúpia. V predchádzajúcom kole prehrali na domácom trávniku v 172. derby so Slovanom 1:2. 

Ostatné rezultáty Trnavy.
Ostatné rezultáty Trnavy.Flashscore

12:55 - "Je to Spartak, ktorý má silu a prejavuje ju dlhodobo hornými pozíciami v tabuľke či ziskom pohárov. Takže je v podstate jedno, kto nastúpi. Ich kvalita je totiž obrovská a káder majú natoľko široký, že si vedia poradiť aj s takýmito situáciami. My sa hlavne musíme pripraviť na ich spôsob hry, ktorý je nepríjemný. Snažiť sa presadiť a mať dobrú defenzívu, aby sme eliminovali zbrane súpera," prezradil kormidelník Michal Ščasný klubovému webu mskzilina.sk

12:15 - Čo sa týka plného bodového zisku, prišiel po druhý raz od úvodu jari. Paradoxom je, že znova proti Podbrezovej, ako v prvom kole nadstavby (3:2). Šošoni sú aktuálne o tri body tretí (14-6-8). Z doterajších piatich jarných vystúpení pred svojimi fanúšikmi zabrali iba v jednom prípade naplno (1-2-2). 

Posledné výsledky Žiliny.
Posledné výsledky Žiliny.Flashscore

12:00 - Dostávame sa na sever Slovenska. Žilina sa pod vedením nového trénera Michala Ščasného (1-1-0) dočkala na druhý pokus plného počtu bodov. Síce nepodala vôbec dobrý výkon, ale aj ten jej stačil na to, aby Podbrezovú zdolala 2:1. Skvelým individuálnym výkonom jej k tomu dopomohol brankár Belko. Jednotka medzi tromi žrďami vychytala 11 pokusov. Pozitívom je najmä fakt, že sa žlto-zelení dočkali prvých gólov po troch kolách. O oba sa postaral Mário Sauer

11:30 - Slovenský stopér Tomáš Nemčík odišiel v posledný januárový deň na ročné hosťovanie zo Žiliny do nórskeho Rosenborgu Trondheim. Škandinávci si už po necelých troch mesiacoch a len štyroch odohraných ligových stretnutiach uplatnili prestupovú opciu na odchovanca akadémie spod Dubňa. Čítajte viac.

11:00 - "V prvom rade nechcem vyslovovať žiadne prognózy, pretože aj pred minulým kolom každý čakal, že Michalovce doma vyhrajú a my v Trenčíne vyjdeme naprázdno. A ono to vyšlo presne naopak. Nesmieme sa spoliehať na nič a na nikoho, len a iba na seba. Nemôže prísť žiadne uspokojenie, lebo máme teraz náskok. Treba makať ďalej, ešte sú pred nami štyri kolá," uviedol ešte v piatok pre klubový web fckosice.sk kouč Ján Kozák ml.

10:30 - Košická futbalová aréna je dostavaná a bude po prvý raz kompletne otvorená. Očakáva sa veľká návšteva, oficiálna kapacita KFA činí 12 555 miest.

10:15 - Nie až taká príjemná zaujímavosť pre hostí: Zlatomoravecký ViOn atakuje historicky negatívny rekord najvyššej súťaže v počte nazbieraných bodov. Aktuálnych 5 je menej ako doterajšie minimum (7) z ročníka 98/99, ktoré získal Bardejov.

10:00 - Na opačnej strane, podobne ako jeho predchodcovia, aj Dušan Uhrin ml. si už pripísal aspoň bod a to v polovici marca na pôde Banskej Bystrice (0:0). V ďalších siedmich vystúpeniach s tímom vždy ťahal za kratší koniec. Len v nadstavbe inkasovali trinásť zásahov a iba dva dali. Niet preto divu, že Zlaté Moravce sú stále beznádejne posledné (0-5-23) a s predstihom sa s Niké ligou po 14 rokoch lúčia.

Vzájomné zápasy.
Vzájomné zápasy.Flashscore

09:30 - Košičania strelili na jar dokopy len deväť gólov, z toho päť v skupine o záchranu. Aj to je dôsledok ich aktuálneho postavenia (po piatku na 11. mieste o skóre za Michalovcami). Pred svojimi fanúšikmi zdolali naposledy 23. februára Skalicu (2:1). Odvtedy raz remizovali a dvakrát v rade prehrali. 

09:15 - Niekto si povie, že proti Zlatomoravčanom to bude povinná jazda, lenže pri pohľade na ostatnú formu zverencov Jána Kozáka ml. to tak celkom nemusí byť. V predchádzajúcom kole zvíťazili len druhýkrát v nadstavbe (2-1-3). V ôsmej minúte nadstaveného času rozhodol o troch bodoch v Trenčíne Fabiš. Z toho jeden triumf bol práve proti sobotňajšiemu protivníkovi.

08:45 - Pozornosť sa bude sústrediť mimo prvého uvedeného súboja aj na Košičanov. Tí majú po piatkovom víťazstve Michaloviec na konte zhodný počet bodov ako ich rival zo Zemplína - 24, ale stretnutie k dobru. V aktuálnej sezóne si nováčik poradil s ViOn-om dvakrát - doma 1:0, vonku 2:1. Raz sa pri rieke Žitava zrodila aj remíza 1:1. Dva zo štyroch zásahov Košíc strelil Žan Medved.

08:00 - V sobotu sú na programe štyri zápasy. Dva z nich v skupine o titul, kde v priamej bitke o druhé miesto privíta Žilina Trnavu, zatiaľ čo do Ružomberka zavíta Podbrezová. O udržanie budú bojovať domáce Košice proti už zostupujúcim Zlatým Moravciam, Skalica si to rozdá s Trenčínom.

26. APRÍL

19:30 - Aj tretie víťazstvo Michaloviec s Duklou má podtón nuly. Zemplínčania zvládli doma dôležitý súboj a po triumfe 2:0 (predtým 1:0, 2:0) sa znova dostali pred Košice na desiatu priečku. 

Štatistika duelu.
Štatistika duelu.Flashscore

16:40 - "Ideme do Michaloviec s tým, že nič ľahké nás nečaká. Bude to podobný zápas ako tu doma. Domáci budú v bloku stáť a čakať na naše chyby. Čím dlhšie bude 0:0, tým viac im to bude vyhovovať. Bude dôležité čím skôr streliť gól, aby súper zvoľnil z tej svojej taktiky a viac to otváral. Takže budeme musieť využiť prvú šancu, ale aj tak byť trpezliví a dávať si pozor na to, čo im tu vychádzalo, teda rýchle brejky po našich nepresnostiach alebo stratách," prezradil pre klubový web autor prvého gólu v drese Bystrice po návrat pod Urpín Jakub Považanec.

Považanec a jeho posledné sezóny.
Považanec a jeho posledné sezóny.Flashscore

15:45 - Ak vzájomné stretnutie vyhrala Dukla, vo všetkých troch prípadoch otvorila skóre v úvodnej polhodine. Michalovce dali všetkých 5 gólov Banskej Bystrici v druhom polčase.

15:00 - Na Zemplíne sa stretávajú tretíkrát. V dvoch prípadoch si delili po víťazstve. Naposledy sa stretli v polovici apríla na Štiavničkách, kde van Kessel rozhodol o troch bodoch pre Michalovce. Dva doterajšie triumfy Michaloviec proti Banskej Bystrici boli s čistým kontom (2:0, 1:0).

14:20 - Hráči Mária Auxta prehrali mimo svoj štadión ešte 24. februára v Trnave (0:2). Odvtedy zbíjali naplno v Skalici, Košiciach a v uplynulom kole aj pri Žitave proti poslednému ViOn-u (1:0). V dvoch ostatných vonkajších zápoleniach neinkasovali ani gól.

Posledné rezultáty Dukly.
Posledné rezultáty Dukly.Flashscore

13:30 - Na opačnej strane stojí Banská Bystrica. V prípade zisku troch bodov a toho, že Trenčín nezíska ani jeden v Skalici, si tri kolá pred koncom ligového ročníka definitívne zaistí siedmu priečku. Tá znamená baráž o predkolo Konferenčnej ligy, keď víťaz Slovnaft Cupu (Spartak/Ružomberok) skončí na druhej alebo tretej pozícii Niké ligy. Dukla si play-off vyskúšala minulý rok, no padla už v semifinále proti Žiline (1:3). 

12:55 - "Všetkých nás mrzí, že sa séria skončila práve doma so Skalicou. Náš výkon ale nebol adekvátny tomu, ako sme sa prezentovali v minulých zápasoch. Je dobré, že takáto prehra prišla, môžeme sa z nej spamätať a ísť do ďalších kôl s ďalšími cieľmi. Čaká nás veľmi silný protivník, ktorému už iba málo bodov stačí na spečatenie siedmeho miesta," hlási pred stretnutím osemgólový strelec Matúš Marcin pre mfkzemplin.sk

Posledné merania síl.
Posledné merania síl.Flashscore

12:10 - O najdlhšiu sériu prišiel aj brankár Žiga Frelih, keď za svoj chrbát nepustil loptu 529 minút. V deviatej minúte ho prekonal skalický Černek. 

11:45 - Zemplínčania majú stále na dosah priamu záchranu, keďže desiate Košice sú od nich vzdialené na tri body. Na domácom trávniku to bola pre Zemplínčanov prvá prehra po troch zápasoch. Skalici podľahli 1:3. Inak svojich fanúšikov potešili v prebiehajúcej sezóne dvakrát (2-5-7).

10:35 - František Straka nezískal v predchádzajúcom kole premiérovo na lavičke Michaloviec ani bod (4-3-1). Ich vynorenie sa zo zostupového pásma tak bolo iba chvíľkové. Ukončili sériu siedmich ligových stretov bez prehry, najdlhšiu od minuloročnej jari, keď od 21. kola základnej časti do 6. kola nadstavby ročníka 22/23 bodovali osemkrát v rade (2-6-0). 

Ostatné obdobie Michaloviec cez výsledky.
Ostatné obdobie Michaloviec cez výsledky.Flashscore

10:00 - Počas doterajšieho priebehu sezóny zaznamenal najvyšší počet striel na bránu Slovan (174), na druhom mieste je Podbrezová (170). Trnavčania sa až 71-krát ocitli v ofsajde. Najčastejšie faulujú hráči Michaloviec (405). Úradujúci majster sa môže pochváliť najvyšším počtom prihrávok (13 709), ale v úspešnosti je lepší Trenčín (83,5 %). Skaličania nazbierali už 64 žltých kariet. Hráči Košíc videli štyri červené. Slovan strieľa najčastejšie góly v prvom (31) aj druhom (34) polčase.

09:30 - Do 7. kola nadstavby vstupuje Slovan ako tím s najlepšou ofenzívou v súťaži, strelil 65 gólov. Žilina ich zaznamenala 46, o jeden viac ako Podbrezová. Na opačnom póle sú Zlaté Moravce so 61 inkasovanými zásahmi, defenzívou sa nemôžu pýšiť ani Košice (51) a Podbrezová (48). ViOn sa zatiaľ presadil celkovo len 16-krát.

09:15 - Brankári Dominik Takáč a Milan Borjan udržali zhodne 12-krát čisté konto, o dve menej majú na konte Vozinha a Popovič. V siedmich prípadoch sa to podarilo Belkovi, v šiestich Junasovi, Hruškovi a Frühwaldovi.

Aktuálna tabuľka prvej šestky.
Aktuálna tabuľka prvej šestky.Flashscore

09:00 - Tabuľku strelcov vedie 11-gólové trio Tigran Barseghjan zo Slovana, Róbert PolievkaMartin Rymarenko z Banskej Bystrice. O jeden zásah menej zaznamenal trnavský útočník Michal Ďuriš. Arménsky stredopoliar má na konte takisto až 11 asistencií a v tomto smere je pred Petrom Kováčikom najlepší. Celkovo prispel už na 22 presných zásahov, čo je najviac v celej Niké lige a aj v jeho kariére.

08:45 - Flashscore Správy mapovali to najzaujímavejšie, čo sa udialo počas minulého 6. kola nadstavby Niké ligy.

08:30 - Slovan Bratislava sa už ako istý majster nachádza na čele tabuľky s 19-bodovým náskokom pred Trnavou. Tretia Žilina stráca na Trnavu tri body a má náskok dvoch pred Dunajskou Stredou, za ktorou o jeden plný zisk zaostáva Ružomberok. Podbrezová má zo šiestej priečky deväťbodové manko. 

V druhej polovici tabuľky je najlepšia Banská Bystrica o osem bodov pred Trenčínom. Skalica je v suchu, navyše je už len tri body za AS, zatiaľ čo Košice znova ušli Michalovciam na tri body. Zlaté Moravce sú druholigové.

08:00 - Minulé 6. kolo nadstavby prinieslo aj kvalitné individuálne výkony, z ktorých vznikla ideálne zostava podľa Flashscore.

07:30 - Vitajte pri tradičnom online trackeri, ktorý mapuje všetko zaujímavé, čo sa počas každého kola Niké ligy deje.

Aktuálna tabuľka spodnej šestky.
Aktuálna tabuľka spodnej šestky.Flashscore