Futbalové prestupy LIVE: Slovan so staronovou posilou, prestup z Trenčína na Ukrajinu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Futbalové prestupy LIVE: Slovan so staronovou posilou, prestup z Trenčína na Ukrajinu
Aktualizované
Soares už ďalej nebude pokračovať na slovenských trávnikoch.
Soares už ďalej nebude pokračovať na slovenských trávnikoch.astn.sk/Flashscore
Zimné prestupové okno je dávno minulosť, avšak to letné sa nezadržateľne blíži. Špekulácie, informácie o nových zmluvách či vopred zrealizovaných transferoch sledujte v aktualizovanom prestupovom špeciáli Flashscore Správ.

Prečítajte si aj februárovú časť Futbalových prestupov LIVE.

12. MAREC

PREDĹŽENIE ZMLUVY - Skalica sa dohodla na pokračovaní so svojím ofenzívnym hráčom Adamom Morongom. Tridsaťročný futbalista podpísal kontrakt do konca budúceho ročníka. "V Skalici sa cítim veľmi dobre. Prostredie je tu rodinné, čo mi vyhovuje a v kabíne tvoríme super partiu. Aj preto som už od začiatku svojho príchodu do Skalice hovoril, že som tu ako doma,“ hodnotil Morong pre klubový web mfkskalica.sk.

PRESTUP - Futbalisti spod hradu Matúša Čáka majú v ostatnom období najväčší problém s koncovkou. Neefektivita ich stála miesto medzi najlepšou šesticou Niké ligy. Najnovšie prišli o svoju ofenzívnu kreatívnu zložku. Eynel Soares prestúpil do ukrajinského LNZ Čerkasy. Kluby transfer oznámili na svojich informačných kanáloch. Čítajte viac.

PRÍCHOD - ŠK Slovan Bratislava administratívne dotiahol príchod Sharaniho Zuberuho. Ghanský ofenzívny univerzál obliekal dres belasých na jeseň prebiehajúcej sezóny, no po januárovom sústredení v Katare v kádri nefiguroval. Líder Niké ligy podpísal so Zuberum zmluvu do konca tohto kalendárneho roka. Čítajte viac.

7. MAREC

PREDĹŽENIE ZMLUVY - Lazar Stojsavljevič podpísal nový kontrakt s AS Trenčín. Dvadsaťpäťročný srbský obranca predĺžil spoluprácu s aktuálne ôsmym klubom do konca sezóny 2024/2025. "Som rád, že sme rokovanie o novom kontrakte dotiahli do konca. Nebolo nad čím premýšľať," nechal sa počuť po podpise zmluvy pre klubový web astn.sk.

6. MAREC

PREDĹZENIE ZMLUVY - Bayern Mníchov si poistil služby Mathysa Tela (18). Úradujúci nemecký majster predĺžil zmluvu s talentovaným útočníkom, o ktorého sa zaujímali kluby z Anglicka, do roku 2029.

PODPIS - Pape Cheikh Diop je najnovším členom kádra DAC. Dvadsaťšesťročný stredopoliar podpísal kontrakt do konca aktuálnej sezóny, pričom dohoda obsahuje aj opciu na ďalšie dva roky. Prichádza ako voľný hráč, pre ktorých platí možnosť prestupovať do 15. marca, pripomína a informuje klubový web fcdac.sk. Čítajte viac.

Pohľad na ostatné sezóny cez čísla.
Pohľad na ostatné sezóny cez čísla.Flashscore

PROFESIONÁLNA ZMLUVA - Žilina pokračuje v zazmluvňovaní si svojich hráčov. Prvý profesionálny kontrakt ponúkla odchovancovi Tomášovi Jaššovi. Čerstvo 20-ročný obranca je členom klubu viac ako desať rokov. Jeho nová zmluva má platnosť do 30. júna 2027. Informoval rovnako klubový web mskzilina.sk.

PREDĹŽENIE ZMLUVY - Odchovanec žilinskej akadémie Dominik Javorček sa so žlto-zelenými dohodol na predĺžení kontraktu. Reprezentant do 21 rokov podpísal zmluvu do konca roka 2026. Informáciu priniesol oficiálny web nikéligistu.

1. MAREC

PRESTUP - Návrat do materského klubu hlási brankár Alex Fojtíček, ktorý si prešiel mládežníckou akadémiou Manchestru United. Teraz bude čoskoro 24-ročný gólman hájiť farby Tatrana Prešov, odkiaľ sa na Britské ostrovy vybral v lete 2016.

PRESTUP - Krajný obranca Branislav Sluka si našiel nové pôsobisko po konci v Zlatých Moravciach. Dvadsaťpäťročný odchovanec žilinského futbalu podpísal kontrakt s kazašským tímom FC Turan.

NOVÁ ZMLUVA - Len nedávno spečatil nový kontrakt Dávid Hancko. Krátko na to potešil obhajca holandského titulu slovenských fanúšikov opäť. Do roku 2028 si zazmluvnil aj Lea Sauera. Čítajte viac.

ŠPEKULÁCIA - Správy z minulého i tohto týždňa naznačujú, že kanadský obranca Alphonso Davies v lete zmení klubové farby. O hviezdu Bayernu Mníchov sa uchádza Real Madrid a všetko nasvedčuje tomu, že líder La Ligy s ponukou uspeje. Bavori medzitým zostavujú zoznam možných náhrad, pričom hlavný kandidát oblieka farby Liverpoolu. Čítajte viac.